Vágólapra másolva!
 

Az AS Roma leigazolta a másodosztályú Rimini ghánai középpályását, Ahmed Barussót. A Palermo szerződtette a Juvenus FC csatárát, Fabrizio Miccolit, aki az előző szezonban kölcsönben a Benficában játszott.

A Palermo támadója, David di Michele viszont a Torinóban kötött ki. Az Empoli FC legújabb szerzeménye a Lecce uruguayi középpályása, Guillermo Giacomazzi.

A Lille OSC brazil védőjét, Rafael Schmitzet a Birmingham City vinné. A Fulham FC védője, Zat Knight 2010-ig meghosszabbította szerződését.

Az Olympique Lyon védője, Jérémy Berthod az AS Monacóban köthet ki. A Liverpool FC holland középpályását, Boudewijn Zendent az Olympique Marseille csábítja.

A Werder Bremen az Olympique Lyon cseh középcsatárával, Milan Barossal erősítene. A VfB Stuttgart érdeklődik a Sahtar Doneck román csatára, Ciprian Marica iránt.

Az FC Internazionale kiszemeltje a hírek szerint a Szpartak Moszkva cseh középpályása, Radoslav Kovac. Az argentin San Lorenzo csatárát, Ezequiel Lavezzit a Napoli vinné.

A Valencia CF bejelentkezett az FC Porto argentin középpályásáért, Luis Gonzálezért. A Levante UD érdeklődik a Celta Vigo brazil csatára, Fernando Baiano iránt.

A Racing Santander kölcsönvenné a Valencia CF védőjét, David Navarrót. A Stade Rennes kiszemeltje a Manchester City görög csatára, Jorgosz Szamarasz.

Futballistát vegyenek! - Jagielka, Oliveira, Tévezhttp://www.origo.hu/sport/focivilag/20070706-futballistat-vegyenek==jagielka-oliveira-tevez.html