Vágólapra másolva!
 

A francia bajnokság újonca, a CS Sedan megszerezte a Paris-SG védőjét, Jean-Michel Badiane-t. A másik újonc, az FC Lorient az AC Ajaccio algériai játékosával, Rafik Szaifivel erősített.

A Portsmouth FC két játékosa, Lomana Tresor Lua-Lua és Richard Hughes is meghosszabbította szerződését. A Manchester United megegyezett a Tottenham Hotspurral a válogatott középpályás, Michael Carrick vételáráról.

A VfL Wolfsburg profi szerződést kötött két ifistájával, a török Emre Öztürkkel és az orosz származású, ám német korosztályos válogatott Sergej Evljuskinnal. Spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid brazil balhátvédje, Roberto Carlos a török Fenerbahcéba tart.

Az Atlético Madrid argentin középpályását, Ariel Ibagazát a Boca Juniors csábíthatja haza. Az AS Roma a Lecce szerb csatárát, Mirko Vucinicot szemelte ki. A Lazio a Palermo nigériai csatárával, Stephen Makinwával erősítene.

A Hertha BSC brazil támadója, Marcelinho Paraíba a török Trabzonsporban köthet ki. A Girondins Bordeaux legújabb kiszemeltje a Dinamo Kijev brazil középpályása, Diogo Rincón. A Valenciától a Real Zaragozához tart Pablo Aimar, az argentin válogatott támadója.