Videón, ahogy hívő embereket mocskol Magyar Péter pusztán azért, mert templomban voltak

Vágólapra másolva!
Magyar Péter, a feleségét bántalmazó exférj kirohanása, miszerint templomból kijövő emberekkel ordibált minősíthetetlen stílusban, ismét rávilágított a keresztényellenes gyurcsányista baloldal igazi arcára. Gyurcsány Ferenc már hosszú évek óta megszabta a kommunista, ateista irányvonalat, amelyhez szó nélkül kell alkalmazkodniuk a baloldali politikusoknak. Poloska Peti durva megnyilvánulása csak beleillik ebbe a keresztényellenes narratívába. A dollárbaloldal alapjaiban kérdőjelezi meg Magyarország keresztény identitását és a nemzetet összetartó kereszténységet.
Vágólapra másolva!

Magyar Péter, a csalódott exférj legutóbb durván kikelve magából ordibált egy templomi menetnek, meghökkentő keresztényellenes kirohanást intézett a bántalmazó férfi.

Magyar Péter, MagyarPéter, baloldali, tüntetés, Budapest, 2024. 04. 26.
Magyar Péter
Fotó: Havran Zoltán / Magyar Nemzet 

Hogy mer a templomba menni, polgármester úr? Ki való guillotine alá? Mutasson rá! Remélem újraszentelik majd ezt a templomot, szégyelljék magukat, ki való a guillotine alá polgármester úr? Most legyen bátor! Szégyelljék magukat mind, hogy ilyen embert követnek és templomba mennek. 

– ezt üvöltözte Putnok Fideszes polgármesterének, Tamás Barnabásnak Magyar Péter, aki egy templomi menet tagjaként elment Magyar összejövetele mellett. 

Fenyegetőzött, az előtte elhaladó templomi menetet végig trágár szavakkal becsmérelte.

Gyurcsány Ferenc, a baloldal vezére többször is világossá tette, hogy mit gondol a kereszténységről és a keresztényekről. A baloldalra jellemző a virtigli keresztényellenesség és a Magyar Péterhez hasonló őrült kirohanások. Mint a jó kommunisták, zsigerből elutasítják Istent és a hagyományokat megtartó kereszténységet.

gyurcsányferenc
Gyurcsány a baloldal egyedüli vezetője szabja meg az irányvonalat
Fotó: MTI/MTI/Hegedüs Róbert

Korábban Gyurcsány Ferenc a keresztények hitének megvallását a „sarki lányok” testének mutogatásához hasonlította. Gyurcsánynak abszolút fogalma sincs a hit és vallás kérdéseiről, ugyanis nevetséges és megdöbbentő módon egyszer azt nyilatkozta, hogy rendszeresen bérmálkozott. Gyurcsánynak semmilyen erkölcsi aggálya nincs, hogy egész társadalmi csoportokat, vallási meggyőződésű embereket sértegessen. A baloldal vezére ott rúg bele a kereszténységbe ahol csak tud, ezt pedig nem rejti véka alá.

Mit gondolunk, hogy van-e közünk a teremtő Istenhez és mi a viszonya a hazánknak, az országnak a teremtéshez, ha van teremtés?

– filozofált korábban a baloldal vezére.

Magyarországon a vallásos meggyőződés a legszentebb magánügy legyen. Hogy ezt elérhessük, a Demokratikus Koalíció azt fogja kezdeményezni, hogy mondjuk fel a Vatikáni Szerződést. Azt fogjuk kezdeményezni, hogy szüntessük meg az összes egyházi privilégiumot és szüntessük meg az egyházaknak nyújtott hitéleti támogatást

 – mondta Gyurcsány Ferenc megkérdőjelezve az ország identitását.

Hadházyákos
Hadházy Ákos, a botránypolitikus
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

De nem csak Gyurcsány Ferenc az egyetlen Poloska Péter mellett, aki a kereszténységet támadja. Hadházy Ákos baloldali képviselő arról írt egy bejegyzésében, hogy „már Krisztus kőkeresztjén is a kormánypropaganda harsog”. Mint kiderült, a politikus azt nehezményezte, hogy egy frissen átadott feszület alá kiírták: 

Állíttatta: Magyarország kormánya támogatásával Sátoraljaújhely város német nemzetiségi önkormányzata.

A baloldali képviselő azt is hozzáfűzte bejegyzésében gusztustalan módon, hogy „lassan a templomok ajtaja fölé is kiírhatják, hogy sponsored by Fidesz…”

A baloldal vezérének igyekszik mindenki megfelelni. Egyszer például Karácsony Gergely azt mondta, hogy „belefér” az, ha valaki belerondít a szenteltvíztartóba.

karácsonygergely, karacsonygergely, budapest
Karácsony Gergely is keresztényellenes
Fotó: Metropol / Metropol

A XXI. században egy parkban építkezni olyan, mint belepisilni a szenteltvíztartóba egy templomban, szóval végül is belefér, csak tönkreteszi azt, amiért ott vagyunk

– nyilatkozta a Klubrádióban Karácsony Gergely főpolgármester.