Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgás történetében a Kispest-Honvéd az első klub, amely nyilvánosságra hozta összes játékosának keresetét. Az összeállításból kiderül: a legjobb alapfizetéssel Bárányos Zsolt rendelkezik, az irányító havonta 750 ezer forint plusz áfát tehet zsebre.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A lista egyik érdekessége, hogy a gólerős román Marius Sasu havi keresete mindössze 40 ezer forint, igaz, szerzett pontonként további 50 ezerrel gazdagodik. Ugyancsak szembeötlő, hogy a következő idénytől hatan euróban jutnak hozzá a pénzükhöz.

"A Kispest-Honvéd, ahogy az ország is, Európához kíván csatlakozni, ezért mindenkinek felajánlottam, hogy euróban kapja meg a fizetését, s örömmel vettem tudomásul, többen éltek a lehetőséggel" - mondta Kovács Attila, a kieső helyen álló egyesület társtulajdonosa.

A Borsodi Liga állása/sport/magyarfoci/20030322aborsodi.html

A játékosok csak akkor jutnak további jelentős bevételhez, ha elérik a kitűzött célt, azaz a bennmaradást. A sikerdíj összege 1-2,5 millió forint között mozog. Amennyiben a fővárosiak legalább a 10. helyen végeznek, akkor a télen szerződtetett Hrutka János jár a legjobban: a válogatott védő bankszámlájára 2,5 millió forint plusz áfa érkezik, ráadásul a következő szezonban 6000 euróval, mostani árfolyamon 1,48 millió forinttal gazdagodik havonta a mostani 600 ezer forinttal szemben.

A Kispest-Honvéd jelenleg a 11., s két pont a hátránya az eggyel előtte álló Dunaferr csapatával szemben.