Temetésről kellett elmenekülnie Conor McGregornak, miután verekedés tört ki a gyászolók között

Horizontal FILM FESTIVAL CANNES FILM FESTIVAL RED CARPET MONTEE DES MARCHES
MMA (mixed martial arts) fighter Conor McGregor arrives for the screening of the film "Elvis" during the 75th edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France, on May 25, 2022. (Photo by LOIC VENANCE / AFP)
Vágólapra másolva!
Kellemetlen helyzetbe került az ír ketrecharcos, Conor McGregor, aki kénytelen volt elmenekülni egy temetésről, miután verekedés tört ki a gyászolók között.

A The Sun információi szerint McGregor kedden nagynénje, Pamela McGregor temetésén vett részt a Mersey-parti Prentonban, ám a The Saddle nevezetű pubban megtartott halotti toron konfliktus adódott a részt vevő vendégek között. A helyzet odáig fajult, hogy verekedés tört ki, emiatt riasztották a rendőrséget. A lap beszámolója szerint az UFC-legenda a Range Rover típusú autójával menekült el a helyszínről, mielőtt a rendőrök oda értek volna, bár arról nincs információ, hogy köze lett volna a verekedéshez.

Az eseményről egyébként McGregor a hivatalos Instagram-oldalán is megosztott pár képet, amelyeken szemmel láthatóan vitának még nyoma sem volt.

A jelentések szerint még tart a nyomozás, bár több szemtanú vallomását is felvették a rendőrök, részleteket egyelőre nem árultak el azzal kapcsolatban, hogy pontosan mi történhetett.