Nyerj kétfős jegyet Sven Väthre, az Events Hallba!

Vágólapra másolva!
A Deadcode februári tizenkilencedikei Hyperspace-én, az Events Hallban maga Sven Väth prezentál négyórás szettet. Nyerj kétszemélyes belépőt a partyra!
Vágólapra másolva!

Sven Väth már több mint két évtizede a pályán van. Huszonkét éve lépett először a dj-pult mögé, ahol nemcsak egyéni előadásmódja, hanem extravagáns személyisége miatt hamar vált igazi közönségkedvenccé. 1984-ben már a Vogue rezidense, melyet négy év múlva, '88-ban már meg is vásárolt.

Röviddel ezután átépítette a helyet, s új nevet (Omen) adott neki. Innentől a klub az elektronikus zene egyik legnagyobb fellegvára lett. '92-től már meghódította a a világ legjelentősebb klubjait, '94-ben pedig már egyértelműen a világ legsikeresebb dj-jének mondhatjuk.

Két évvel később beindította klubestjét, a Cocoont, melyről később a saját kiadóját is elnevezte. '98-ban aztán megszűnt az Omen, s a Cocoonból Németország-szerte utazó klubest lett. Sven hat évvel később, tehát tavaly nyitotta meg második saját klubját, a Cocoonclubot, illetve adta ki legújabb mixét, a The Sound of the Fifth Seasont.

A februári Hyperspace-en ott lesz még rajta kívül Richard Bartz liveactje is, akinek Sven kiadójánál is jelent már meg lemeze. Ő ugyan tavaly is játszott már nálunk, de tavalyi, Midnight Man című albuma a kommentárok szerint igazán meglepő, újszerű és vibráló zene, melyet nem lehet elégszer meghallgatni.

A magyar színeket a szervező Deadcode négyesén (Hot X, Igor Do'Urden, Jay Cortez és Coyote) mellett a Freee Magazin és az Egotraxx Records meghatározó dj-je, Budai képviseli.

A belépő elővételben egy forint híján négyezer forint, a helyszínen pedig négyezer-ötszáz. Ám aki velünk játszik, az ingyen is ott lehet. Egy kérdésre kell csupán válaszolni: ki volt a szilveszteri Deadcode-szervezésű Viva-Eeelektro-party fő fellépője? (Segítség szilveszteri partyajánlónkban.)

A helyes megfejtők között öt darab kétszemélyes belépőt sorsolunk ki. Beküldési határidő: február tizenhetedike, csütörtök este hat (mail-cím: [email protected], a levél tárgya Sven legyen). A nyerteseket az [origo] e-mailben értesíti, egyben közli a nyeremények átvételének pontos menetét. A nyertesek teljes listája legkésőbb 2005. február tizennyolcadikán délben elérhető lesz az [origo] Party rovatából. A játékban az Axelero Rt. munkatársai nem vehetnek részt.

(x)