Újrakezdi a Hyperspace - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
Újrakezdi tehát a Hyperspace, mégpedig az Events Hallban, Alter Egóval. Aztán két napig tart az Édentől Keletre Fesztivál a Trafóban, miközben pénteken, a pincében komoly dancehall-bulit tartanak, német főszereplőkkel, szombaton meg angolokkal lesz Bomb the Jazz+. Az A38-on Deladap-lemezbemutató szombaton (az [origo>play] webkameráinak kereszttüzében, melyek lehetővé teszik, hogy otthonról követhessük az eseményeket). És ez még korántsem minden.
Vágólapra másolva!

Péntek este kilenctől órától indul a móka a Kultiban, ahol nyolcszázért Mustbeat és a Finnagora közös rendezvényén a finn dj Anonymus muzsikál, valamint fellép még Boldeazy mint látványlovas.

A Trafó-pincében folytatódik a Dancehall Fever Extra sorozat, melyen péntek este a német Mono & Nikitaman mellett a Soundsgood Soundsystem, a hazai dj Bosi és Dermot, illetve mc Kemon pörgetik a népet. A beugró ezernégyszáz forint. Ugyanitt másnap ezerötszáz forintért a brit dj Richy Pitch és mc Tukka Yoot, Johnson, Cadik, Suhaid, Vázsonyi Jr. és mc Zeek tesz oda, mindnyájan a Bomb the Jazz+ vendégeiként.

Mindeközben a "nagy" Trafóban a negyedik, kétnapos Édentől Keletre Fesztivált rendezik, ahol másfélezer forintért találkozhatunk Kadával, Prell-lel, Tigrics-szel és a szlovák vj Zden-nel, valamint a holland Supersilenttel.

Szintén a péntek este mulatására van lehetőség a Jailhouse-ban, ahol hatszázért a Robootikra válthatunk jegyet. A pincében Plesiv és Levomesur, az osztrák Clara Moto és Illinoise, Kevin Pitch és a Pesti Gigolók, míg a padláson 75" és André felelnek a hangulatért.

Megéri péntek este a Kiskunságon is bulit keresni, mert a kiskuhalasi Dance Tuning Disco (amely egyébként a déli városkapunál található) vendégül látja többek között a brit Marcus Jamest. Rajta kívül Tommyboy, Chriss, Kühl és Bennz tarthat esetleg számot az érdeklődésre egy efféle proghouse-bulin.

A szombat este eltöltésének lehetséges helyszíne az A38 állóhajó, ahonnan persze az [origo>play] élőben adja az eseményeket. Az apropó a bulizásra nem más, mint a Deladap nevű, magyar-osztrák, kissé leegyszerűsítve cigányzenét és elektronikát ötvöző együttes lemezbemutatója. A dj-programot itt Infragandhi hozza.

Lesz Hyperspace is, már új helyen, az Events Hallban. A fő attrakció a német Alter Ego liveactje lesz, de ott lesz a Hyperspace-veterán Adam Beyer, s egy spanyol, Jesus del Campo is.

Budapest fellegvárában, a Citadellán lévő Club Barfly-ban a Fresh ER rendez drum'n'bass-partyt, méghozzá az első születésnapját méltón megünneplendő, komoly felhozatallal. Ott lesz Digital, Calyx, Deekline & Ollywood és Backdraft Britanniából, a számos magyar mellett.

A budapesti MÁV-sporttelepen holnap este tíztől másnap reggel tízig dübörögnek a hangfalak, a legjobb magyar psytrance-csapat, a Para Halu liveatcje, Jirzij, a svájci Godless és mások jóvoltából. Ami az extrákat illeti, látványos dekoráció, ajándékbolt és chill-terem is emeli a party fényét.

Még több party és részletek a Partytárban!