Eva Mendes a legkívánatosabb

Vágólapra másolva!
Eva Mendest, a Spirit című film egyik főszereplőjét választotta egy internetes férfimagazin 2009 legkívánatosabb asszonyának.
Vágólapra másolva!

Eva Mendes amerikai színésznőt, a Spirit című új film egyik főszereplőnőjét választotta az AskMen.com internetes férfimagazin 2009 legkívánatosabb asszonyának.

A 99 "csábító szépségből" álló listát az olvasók és a szerkesztők együtt állították össze - a portál információi szerint közel tízmillió felhasználó szavazott.

"Ha meglátod Evát, nem tudod róla levenni a szemed" -írta az első helyezettről az AskMen.com "Tetőtől talpig igazi díva, a szépsége egyedi és drámai."

"Az összes vonzó tulajdonság közül az tetszik a legjobban egy pasiban, ha képes ilyen bókokkal levenni a lábamról" - reagált a toplistás helyezésére Mendes.

A lista második helyezettje Megan Fox, a Transformes című film főszereplője, a harmadik pedig Marissa Miller modell lett.

Anne Hathaway, az Oscar-díjra is jelölt színésznő a lista talán legnagyobb meglepetése: az Ördög Pradát visel főszereplője tavaly csak a 63. volt, idén viszont az ötödik helyig küzdötte fel magát - a szerkesztők szerint az ázsióját igencsak növelte, hogy "végre megszabadult a bűnöző pasijától".