Vágólapra másolva!
Halle Berry Oscar-díjas színésznőt választotta az Esquire című férfimagazin "a legszexisebb élő nőnek" - a címet korábban Charlize Theron, Scarlett Johansson és Jessica Biel is birtokolta.
Vágólapra másolva!

Halle Berry Oscar-díjas amerikai színésznőt, a Macskanő című film főszereplőnőjét választotta az Esquire magazin a "legszexisebb élő nőnek". A megtisztelő címet korábban Charlize Theron, Scarlett Johansson és Jessica Biel színésznők is birtokolhatták.

Berry a férfimagazin novemberi számában szerepel, és egy "beszédben" köszöni meg, hogy első alkalommal kaphatta meg a címet - a címlapfotón Bill Clinton amerikai elnököt "parodizálja", hasonló ruhában és pózban fényképezték le, mint 2000-ben az elnököt.

"Szerintem szexinek lenni nem azt jelenti, hogy kihívó ruhákat vesz fel az ember, vagy addig rázza a fenekét, míg meg nem kell műteni a csípőizületeit" - írta a köszönőbeszédjében a 42 éves színésznő. "A szexisség tudatállapot, amikor tökéletes jól érzi magát a bőrében az ember, boldog és magabiztos."

Berry tréfásan azt is hozzátette, hogy a magazin "elég rosszkor választotta meg" - már elmúlt negyven, és nemrég adott életet az első gyermekének, Nahla Arielának.

"Nem értem, miért nem akkor kaptam meg a címet, amikor Bond-lány voltam, vagy amikor átvettem az Oscar-díjat. Mindkét évben szexisebbnek tartottak, mint most" - írta a magazinban Berry. "De köszönöm a szerkesztőknek, hogy nyitottan gondolkoztak, és engem választottak. De szeretném megosztani a legszexisebbnek járó címet minden nővel, mert minden magabiztos és boldog hölgy, minden pillanatban esélyes jelölt lehetne rá."