Halle Berryék már a második gyerekre készülnek

Vágólapra másolva!
Bár Halle Berry Oscar-díjas színésznő alig hét hónapja adott életet első gyermekének, ő és kedvese, Gabriel Aubry modell már a második babát tervezik: a híresség minél hamarabb szeretne újra teherbe esni.
Vágólapra másolva!

Halle Berry amerikai színésznő, a Macskanő című film főszereplője és kedvese, Gabriel Aubry kanadai származású modell már a második gyerekre készülnek. Bár Berry alig hét hónapja adott életet a kislányuknak, Nahla Arielának, a pár "komolyan próbálkozik", hogy hamarosan újra szülők lehessenek.

"Nagyon szeretnénk még egy babát, és dolgozunk is rajta" - mondta a 41 éves színésznő egy rendezvényen, az egyik újságírói kérdésre válaszolva. "Igaz, még nem vagyok olyan régóta anya, de hamar rájöttem, hogy ez a legjobb dolog, ami történt velem az életben, és szeretném annyira kiélvezni, amennyire csak lehet."

A színésznő azonban azt is elmondta, egyáltalán nem akar férjhez menni, és a kedvesével szóba sem kerül közöttük az esküvő.

"Egyáltalán nem akarunk összeházasodni, legalábbis hivatalosan nem. A papír nélkül is tudjuk, hogy együtt akarjuk leélni az életünket" - közölte Berry.