Vágólapra másolva!
A színésznő sem hitte el, hogy jótékonysági felhívására valaki képes lesz 30 ezer fontot fizetni azért, hogy vele jógázhasson. A gazdag jótékonykodó meztelen színésznőre nem, de különleges élményre biztosan számíthat.
Vágólapra másolva!

Egy alapítvány jótékonysági akciójára Gwyneth Paltrow nemrég egészen egyedi ötlettel nevezett be, jógatanfolyamot ajánlott fel annak, aki a legtöbbet fizet. A színésznő évek óta foglalkozik jógával, ezért úgy érezte, bátran belevághat a különleges vállalkozásba, de ekkora sikerre ő sem számított. Kiderült ugyanis, hogy egy dúsgazdag rajongója mélyen a zsebébe nyúlt, hogy kedvence közelébe kerülhessen, és összesen 30 ezer fontot fizetett ki egy privát jógatanfolyamért. A 33 éves színésznő először el sem akarta hinni a hírt, de az alapítvány megerősített, hogy valóban megérkezett a pénz, amelyet egyébként Gwyneth az utolsó fillérig jótékony célokra ajánlott fel.

"Most igazán zavarban vagyok" - mesélte a színésznő az aukció után. "Itt van egy ember, aki hatalmas pénzt fizetett ki azért, hogy velem lehessen, szóval valami nagyon különleges dologgal kell meglepnem. Sajnos ki kell ábrándítanom az újságírókat, nem fogok meztelenül jógázni vele, de szeretném, ha mindenképpen emlékezetes élményben lenne része. Ki fogok találni valamit, de még mindig nem hiszem el, hogy valakinek megér 30 ezer fontot, hogy én taníthassam jógázni."