Vágólapra másolva!
A hétvégén jött világra a színésznő második gyermeke, egy teljesen egészséges fiú, aki a Moses Martin nevet kapta. A hírt csak ma jelentette be Gwyneth szóvivője, aki egyelőre nem szolgált több részlettel.
Vágólapra másolva!

A Coldplay énekese, Chris Martin másodszor is boldog apa lett, a hétvégén ugyanis New York egyik kórházában felesége, Gwyneth Paltrow egy egészséges fiúnak adott életet. A színésznő szóvivője csak tegnap jelentette be a hírt, hozzátéve, hogy egyelőre semmi más információt nem adhat ki. Ez persze egyáltalán nem lepett meg senkit, hiszen Gwyneth még a terhességet is csak akkor ismerte be nyilvánosan, amikor már mindenki számára egyértelművé vált, hogy hasa előre meghatározott ütemben növekszik, és nem csak a tegnapi ebéd fújta fel minden nyilvános szereplése előtt.

A szóvivő annyit azért elárult, hogy a szülés komplikációk nélkül zajlott, és szerencsére mindketten jól vannak. A baba a Moses nevet kapta, ami több szempontból is erősen kapcsolódik a házaspárhoz. Először is a Szerelmes Shakespeare sztárja már első gyermeke, Apple névválasztását is azzal magyarázta Oprah Winfrey televíziós műsorában, hogy szeret bibliai nevet adni (és az Alma, mint név, álláspontja szerint ilyennek tekinthető), másfelől Chris Martin zenekarának egyik népszerű dala is a Moses címet kapta, így feltehetően az apa sem tiltakozott sokat ebben a kérdésben.

A színésznőnek szülés után állítólag komoly tervei vannak, de nagy visszatérése előtt még plasztikai műtétet is szeretne beütemezni. Még tavaly télen, az Allure női magazinnak nyilatkozta azt, hogy második babája után muszáj lesz megcsináltatnia melleit, mivel eddig sem volt jelentős dekoltázsa, de a rendszeres szoptatásnak köszönhetően, teljesen elvesztette régi alakját. "Nem vagyok túl hiú, ez csak a szükséges rossz lenne" - nyilatkozta akkor Gwyneth.