Gwyneth Paltrow kedveli a briteket

Vágólapra másolva!
Az Oscar-díjas színésznő szerint a britek sokkal kulturáltabbak és civilizáltabbak, mint az amerikaiak. Gwyneth nemrégiben költözött végleg Angliába családjával, mert második gyermekét már itt szeretné világra hozni.
Vágólapra másolva!

Gwyneth Paltrow igazi brit kezd lenni, véleménye szerint London a legjobb város a világon, és a briteket is sokkal jobban kedveli az amerikaiaknál. A színésznő, aki jelenleg második gyermekét várja Chris Martintól, a Coldplay frontemberétől, nemrégiben egy interjú során mesélt arról, hogy miért költözött végleg Angliába.

"London egy csodálatos város, imádom ezt a hangulatot. A parkok, az éttermek, az épületek egészen lenyűgöznek, és számos barátság is köt ide. Úgy látom, hogy a britek sokkal intelligensebbek és civilizáltabbak, mint az amerikaiak, valahogy jobban érzem magam egy ilyen környezetben" - nyilatkozta a színésznő.

Gwyneth első gyermeke, Apple kettős állampolgár, de annyival többet volt európai környezetben, hogy angol akcentussal beszél. "Már az első szavait is britként ejtette ki, a mummy helyett mommyt mond, de engem ez egyáltalán nem zavar" - mesélte a színésznő, aki azt is elmondta, hogy második gyermekét mindenképpen Londonban szeretné világra hozni. A születendő kisbaba nevét még nem döntötték el, de mindenképpen valami olyan egyedi hangzású névvel ajándékoznák meg, mint amilyet Apple is kapott.