Vágólapra másolva!
A színésznő egy sajtótájékoztatón jelentette be hivatalosan, hogy második gyermekét várja. Ez egy nappal azután történt, hogy édesanyja, Blythe Danner véletlenül elszólta magát egy újságíró előtt, és azt mondta, hogy újra büszke nagymama lesz.
Vágólapra másolva!

A nagymama korai elszólására persze azonnal lecsapott a sajtó is, ezért Gwyneth úgy döntött, hogy nem halogatja tovább a bejelentést, és egy rögtönzött sajtótájékoztató keretében hivatalosan is megerősítette a pletykákat, amelyek szerint ismét gyermeket vár. A színésznőnek, és férjének, Chris Martinnak - aki a Coldplay nevű zenekar énekeseként lett híres - már van egy közös gyermeke, Apple.

Az Oscar-díjas Gwyneth a sajtótájékoztatón rövid volt, de láthatóan boldogan jelentette be a nagy hírt. A hasára mutatott, és csak ennyit mondott: "Ebben a pillanatban két Paltrow áll önök előtt. Örömmel számolhatok be arról, hogy ismét gyermeket várok."

A nagy hír a férjet, Chris Martint lepte meg leginkább, aki a nyilvános sajtótájékoztató után tudta meg, hogy ismét apa lesz. Az énekes nem tudta mire vélni a dolgot: "Úgy tűnik, hogy most mindenki többet tud erről a dologról, mint én. Kicsit furcsa ez számomra."