Vaughn milliós esküvőt akar

Vágólapra másolva!
Bár az egészen biztos, hogy a következő hónapokban nem lesz esküvő, Vince Vaughn végre kinyögte, hogy igenis nagyon boldog Jennifer Aniston mellett, és akár családot is alapítana vele a jövőben, csak hagyják már nyugodtan dönteni erről.
Vágólapra másolva!

Nem véletlen, hogy az Ünneprontók ünnepe sztárja ritkán beszél a nyilvánosság előtt kapcsolatáról (amit sokáig titkolni próbált), mert már nagyon elege van abból, hogy folyamatosan arról találgat a sajtó, hogy mikor is veszi el Jennifer Anistont. Legutóbb Oprah Winfrey televíziós műsorában nyilatkozott magánéletéről, ahol elmondta, szinte teljesen biztos, hogy idén még nem veszi feleségül a Jóbarátok sztárját. "Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretnék összeházasodni vele, őszintén szólva ő olyan nő, akivel szívesen összekötném az életem. De nem szeretem elkapkodni a dolgokat. Most közös életet kezdünk, meglátjuk, hogy működik" - mondta Vince.

A színész azt is elmondta a beszélgetés során, hogy az utóbbi időben egyre többet foglalkoztatja az apaság gondolata. "Szeretnék gyerekeket, és azt hiszem ez az idő hamarosan el fog jönni. De még mielőtt minden újságíró félreértené, ez nem azt jelenti, hogy Jenniferrel azonnal családot alapítunk. A gyerekvállalás sok figyelmet és áldozatot igényel, még ezzel is jó lenne várni. Minden el fog dőlni a maga idejében, először egy jó kis 8 millió dolláros esküvőt szeretnék, aztán majd meglátjuk, mi lesz a gyerekkérdéssel. Jennifer egy csodálatos lány. Könnyű vele együtt lenni, okos és vicces teremtés. De a bulvársajtó helyett én szeretnék dönteni arról, hogy mi lesz a közös jövőnk."