Jennifer Aniston rossz irányba változik

Vágólapra másolva!
Közeli ismerősei komolyan elkezdtek aggódni Jennifer Aniston miatt, mert véleményük szerint a színésznő, az utóbbi időben furcsán kezdett viselkedni, és Vince Vaughn mellett szépen, lassan teljesen feladja eddigi önmagát.
Vágólapra másolva!

A Jóbarátok sztárja állítólag túlságosan is komolyan veszi új kapcsolatát. A színésznő közeli ismerősei szerint Jennifer kezdi feladni egyéniségét, olyan dolgokba megy bele új szerelme kedvéért, amelyeket korábban sosem szeretett. Nemrégiben például Las Vegas-ba utazott, hogy együtt lehessen Vince-szel, aki a Wild West Comedy Show keretében lépett fel. Ezzel még önmagában nincs is gond, de a színész több napot is a szerencse fővárosában töltött, ahol folyamatosan a kaszinókban ült és az alkoholt sem vetette meg. Jennifer végig vele tartott, noha barátai szerint ez egyáltalán nem az ő stílusa.

Az In Touch magazinnak nyilatkozó közeli ismerős szerint Jennifer minden áron megpróbál kedveséhez alkalmazkodni, mert szeretne végre boldog kapcsolatban élni. Ugyanakkor nem veszi észre, hogy maga mögött hagyja eddigi életét, és olyan irányba változik, ami nem biztos, hogy a legjobb a számára. A színésznő nem látja ennyire borúsan a dolgokat, még mindig csak azt hirdeti, hogy minden úgy a legjobb, ahogy van. "Egyre jobban érzem magam, új dolgokat próbálok ki, a dolgok egész egyszerűen remekül mennek" - nyilatkozta Jennifer, aki saját állítása szerint már teljesen felépült a válás óta.