Jennifer Aniston új életet kezd

Vágólapra másolva!
A Jóbarátok sztárja elhatározta, hogy kiköltözik Hollywoodból, mert itt csak Brad Pitt árnyékában tud élni. A színésznő Chicagoban vesz lakást, hogy kedvesével, Vince Vaughn-nal együtt új életet kezdhessen.
Vágólapra másolva!

Saját állítása szerint Jennifer Aniston a válás óta folyamatos reflektorfényben van, de sosem a munkájával kapcsolatban írnak róla, még csak nem is új szerelméről kérdezik, csak és kizárólag Brad Pitt-tel ostromolja őt a média. Ráadásul a munka sem megy könnyen, mert szinte mindenhol volt férjébe ütközik a színésznő. "Már nem Bradről szól az életem, mégsem vagyok képes szabadulni tőle" - nyilatkozta nemrég a színésznő a Grazia magazinnak, és akkor bejelentette, hogy Chicagoba akar költözni.

"Amikor Vince-el forgattunk ott közösen, nagyon megszerettem a várost. Úgy döntöttem, hogy ott kezdek új életet, mert Hollywoodból már nagyon elegem van. A munka ugyan kicsit nehezebb lesz, de végül is repülővel nem olyan nagy nehézség dolgozni járni. Így legalább nem csak arról szól majd az életem, hogy a volt férjemről kérdezgetnek" - nyilatkozta Jennifer.

A színésznő egyébként nemrég Brad Pitt összes megmaradt ruhájától is megszabadult. Egy kaliforniai használtruha-boltba vitte a bőröndnyi cuccot, mely valószínűleg igen borsos áron kelt el.