Jennifer Aniston gyermeket akar

Vágólapra másolva!
Jennifer Aniston megtalálta a békét és a boldogságot Vince Vaughn mellett - állítja a Sun magazin. A színésznő hamarosan új kedvese közelébe költözik, és már most nagyon várja, hogy gyermeket szülhessen neki.
Vágólapra másolva!

Jennifer Aniston mostanában nem sűrűn nyilatkozik a sajtónak, ami nem csoda, hiszen az elmúlt félévben Brad Pitt-tel történt szakítása miatt szinte minden héten a címlapon volt. Most, hogy Vince Vaughn mellett újra megtalálta a szerelmet, a színésznő igyekszik vigyázni, hogy csak annyit legyen reflektorfényben, amennyit feltétlenül szükséges, mert fél, hogy a sajtó rámenőssége miatt ismét veszélybe kerülhet magánélete. Azt azért elárulta, hogy költözni készül, Chicagóban keres magának házat, mert szeretne új kedvese közelében lenni.

Jennifer egyik ismerőse így nyilatkozott a The Sun magazinnak: "Jen nagyon boldog mostanában, és tele van tervekkel. Nem csak arról van szó, hogy össze akarnak költözni hamarosan Vince-szel, de már gyerekről is beszéltek, hiszen ő már nagyon szeretne boldog anya lenni. Már évek óta úgy érzi, hogy itt van az ideje a családalapításnak."

Sem Jennifer, sem Vince Vaughn nem kívánt eddig nyilatkozni kapcsolatuk komolyságáról, de azt biztosan tudni lehet, hogy a színésznő valóban gyerekeket akar szülni, állítólag Brad Pitt-tel is azért vitatkoztak a legtöbbet, mert a színész korainak tartotta a gyermekvállalást. Ennek ellenére a Trója sztárja láthatóan remekül megvan Angeline Jolie fogadott gyermekeivel, az utóbbi időben több olyan kép is megjelent az amerikai bulvársajtóban, ahol a színész Maddox-szal és Zaharával játszik, mint egy igaz apa.