Gwyneth Paltrow az Estée Lauder új arca

Vágólapra másolva!
A Szerelmes Shakespeare sztárja nem csak a filmajánlatokban dúskál, hanem a reklámszakma is lecsapott különleges, természetes szépségére, az Estée Lauder ugyanis őt szerződtette új reklámarcának.
Vágólapra másolva!

Gwyneth Paltrow minden szempontból szerencsésnek mondhatja magát. 2006-ra már hat filmfelkérést kapott (ebből többre is igent szeretne mondani), és emellett az Estée Lauder új arcaként láthatjuk majd a reklámokban. A szőke színésznő a vállalat Pleasures fantázianevet viselő parfümjének bemutatóján jelent meg, ahol közösen jelentették be a megállapodást, amely szerint Gwyneth Paltrow Liz Hurley, Liya Kedebe és Carolyn Murphy nyomába lépve az Estée Laudert fogja népszerűsíteni világszerte.

"Természetes szépsége és szelíd nőiessége azonnal meggyőzött minket arról, hogy rá van szükségünk az új kampányunkban" - mondta a vállalat szóvivője. "Ráadásul anyaként is ugyanolyan gondot fordít szépségére, mint azelőtt, és ez jó üzenet a célcsoportunknak." Gwyneth a bemutatón láthatóan nagyon jól érezte magát, könnyed, elegáns viseletével pedig mindenkit levett a lábáról. "Nagyon jól érzem magam a bőrömben" - nyilatkozta az újságírók előtt. "Büszkeséggel tölt el, hogy újra és újra lehetőséget kapok, hogy kipróbálhassam magam."