Kate Moss: ultimátum Dohertynek

Vágólapra másolva!
Kate Moss angol topmodell kész hozzámenni barátjához, Pete Doherty zenészhez, sőt, gyereket is szívesen szülne neki. Ezért azonban azt akarja, hogy Doherty hagyja ott az együttesét, a Babyshamblest.
Vágólapra másolva!

Kate Moss angol topmodell kijelentette: bármikor hajlandó lenne hozzámenni barátjához, Pete Doherty zenészhez, sőt, gyereket is szeretne vele vállalni. Cserébe azonban azt követeli Dohertytől, hogy hagyja ott együttesét, a Babyshamblest. "Kate nagyon tart attól, hogy Pete visszaesik, és újra elkezd drogozni, hiszen alig néhány nappal azután indult turnéra, hogy kijött az elvonókúráról" - mondta a modell egyik ismerőse a Daily Mirror magazinnak. - "Még testőröket is szerződtetett azért, hogy távol tartsák a barátjától a kétes alakokat."

Moss akciója sikeres volt: egy veszekedés után Doherty lemondta a turnét, "kimerültségre" hivatkozva.

A pletykák szerint a pár jövő januárban házasodik majd össze Ibizán, nászútra pedig az Egyesült Államokba utaznak. "Pete vett egy eljegyzési gyűrűt, és megígérte, hogy soha többé nem nyúl heroinhoz" - árulta el Doherty egyik rokona a Daily Star magazinnak. - "Igazán romantikus esküvő lesz, Elton Johnt és Jude Law színészt is meghívták."

A 32 éves énekesnő arra is kész, hogy gyereket szüljön Dohertynek. "Bármi is történt eddig, nagyon szeretem Pete-et" - mondta egy barátjának Kate Moss. - "Tudom jól, hogy vele élem le az életemet. És nagyon szeretném, ha a kislányomnak születne egy testvére."

Bár Doherty és Moss már az esküvőt tervezgeti, ez egyáltalán nem akadályozza meg őket abban, hogy botrányos viselkedésükkel újra és újra bekerüljenek a sajtóba. Legutóbb egy veszekedésük után a lesifotósok kapták le a zenészt, amint félmeztelenül, cipő nélkül elviharzik Moss lakásából, egy meglehetősen durva veszekedés után. "Pete kirohant a házból, rettenetesen dühös volt, és folyamatosan arról kiabált, hogy törte össze a gitárját" -számolt be az esetről egy szemtanú. -"A rá várakozó fotósokkal is kiabált, sértegette őket, sőt, még egy kamerát is összetört, mielőtt elhajtott volna egy taxival."