Kate Moss nem áll le

Vágólapra másolva!
A botrányos életű modell mindig szolgáltat valami új témát a magánélete után érdeklődőknek. Új pasija van, de ettől még nőkkel csókolózik. Sok-sok pénzért.
Vágólapra másolva!

Kate Mossnak megvan az a furcsa képessége, hogy még az újrakezdésnél is azt keresei, hogyan tudna kilógni a sorból. A topmodell végre otthagyta Londont, visszaszerezte munkáit, sikeresen leállt a drogokról és szakított rockzenész pasijával, de most megint olyan férfit talált maga mellé, akivel még sok gondja lehet. Lapértesülések szerint Kate ugyanis mostanában Russell Brand tévés műsorvezetővel találkozgat. A férfi drog- és szexfüggő, ami nem vet túl jó fényt a kapcsolatukra, de a modell egyik közeli ismerőse szerint az új románc mindkettejüknek segíthet, hogy jó útra térjenek.

"Russel és Kate is sok problémával küzdött meg az utóbbi években" - mesélte a topmodell ismerőse a Sun magazinnak. "Mindketten drogelvonón voltak, a férfi szexfüggőségben is szenved és Kate is nagyon nehezen szabadult meg Pete Dohertytől. Lesz miről beszélgetniük, az egészen biztos. De a lényeg az, hogy Russelben megtalálta azt a rosszfiús stílust és rocksztáros kinézetet, amit imád. Teljesen odavan érte. Sokat találkoznak és telefonon is sűrűn beszélnek. Kate úgy gondolja, hogy megtalálta azt a férfit, akivel új életet kezdhet. Megértik egymást, mivel hasonló mélységeket jártak meg mindketten, ezért egymást is tudják erősíteni. Kate tényleg szeretne mindent újrakezdeni, és Russel a lehető legjobbkor került az életébe."

Természetesen az új szerelem nem akadályozza meg az angol topmodellt abban, hogy botrányosan viselkedjen nyilvános helyen. A legutóbb egy, a palesztin gyerekek megsegítésére létrehozott alapítvány estélyén vett részt, ahol egy csókját bocsátották jótékonysági árverésre. A nyertes Philip Green angol üzletember lett, aki nem kevesebb, mint 60 000 fontot (vagyis közel 24 millió forintot) fizetett egyetlen csókért. Az igazi csavar a történetben nem ez, hanem hogy mindezek után a "lehetőséget" átadta a társaságában tartózkodó hölgynek, Jemima Khannak, Hugh Grant barátnőjének. "Arra gondoltam, jó móka lenne" - nyilatkozta a milliárdos az esetről - "És bevallom, sokkal jobban élveztem azt, hogy nézhettem, ahogy ez a két gyönyörű nő csókolózik, mint ha én kaptam volna egy puszit."