Jennifer Aniston lesújtó véleménye

Vágólapra másolva!
A Jóbarátok sztárja nincs túl jó véleménnyel a férfiakról. Egy interjúja során egyértelműen kijelentette, hogy szerinte az erősebbik nem képviselői genetikailag vannak úgy kódolva, hogy képtelenek legyenek a hűségre.
Vágólapra másolva!

Szó sincs arról, hogy Vince Vaughn megcsalta volna kedvesét, Jennifer Aniston csak általános tapasztalatait osztotta meg a nagyközönséggel. Véleménye szerint kollektív jelenség, hogy a férfiak lépnek félre először egy párkapcsolatban. Persze elsősorban saját tapasztalatira alapozhat a színésznő, hiszen férjét már akkor hírbe hozták Angelina Jolie-val, amikor még elvileg boldog házasságban éltek. Brad Pitt akkor tagadta, hogy gyengéd szálak fűznék a Tomb Raider sztárjához, de Jennifer máshogy látja a dolgokat.

"Szerintem a férfiak számára a hűtlenség a legjobb dolog a házasságban. Egyszerűen másképp működnek, mint a nők. Képtelenek párban gondolkodni" - jelentette ki Jennifer Aniston. "Persze a nők is gyakran lépnek félre, de általában a férfiak azok, akik hamarabb kacsintanak ki egy kapcsolatból. Számomra a házasságban a legfontosabb dolog a hűség. Ezt a pasik sosem fogják így gondolni, és bár ez egy általánosítás részemről, fogadjunk, hogy ha szavazást indítanék ebben a kérdésben, hasonló válasz jönne ki végeredményként."

A színésznő az interjú során azt is elmondta, hogy egyelőre nem tervez semmi komolyat Vince Vaughn-al, sem a házasság, sem a gyermekvállalás nem került eddig szóba közöttük. "Egyelőre biztosan nem akarok gyereket" - tette hozzá. "Bradtől sem akartam, és amíg lehet, a karrieremmel foglalkoznék."