Jennifer Aniston elégette esküvői ruháját

Vágólapra másolva!
A Jóbarátok sztárja talán éppen a sorozat egyik korai epizódjából merítette az ötletet, és rituálisan elégetett mindent, ami Brad Pitthez kötötte, többek közt a méregdrága menyasszonyi ruháját is, amelyet esküvőjén viselt.
Vágólapra másolva!

A Jóbarátok című sorozat - amely Jennifer Anistont is híressé tette - egyik epizódjában a lányok rituálisan elégettek mindent, amely korábbi pasijaikhoz kötötte őket, ennek köszönhetően kis híján leégett az egész lakásuk. Talán éppen ez adott ötletet Jennifer Anistonnak, hogy tűzre vesse menyasszonyi ruháját, és minden személyes holmit, amely korábbi férjéhez, Brad Pitthez kötötte. A Grazia magazin szerint Aniston barátnőivel együtt tartotta meg a furcsa ceremóniát.

Az újság beszámolója szerint a színésznő pezsgőt ivott barátnőivel, és láthatóan nagyon jól érezte magát, amikor tűzre vetették Brad leveleit, személyes tárgyait, valamint azt a Lawrence Steele menyasszonyi ruhát is, amelyet Jennifer az esküvőjén viselt. Az egyik barátnő elmondása szerint a furcsa rituálé jó hangulatban zajlott, a spicces lányok közösen nézték végig, ahogy Brad Pitt emlékei a füstbe vesznek.
"Azért csinálta, hogy végleg lezárja a múltat, és az érzéseit. Nem volt rossz kedve, csak úgy érezte, ezt még meg kell tennie" - mondta Jennifer egyik barátnője a Grazia magazinnak nyilatkozva.