George Michael: Az én buta hibám volt

Vágólapra másolva!
Közleményt jelentetett meg a szombat kora reggel a kábítószerek birtoklása miatt letartóztatott George Michael, melyben "a saját buta hibáját" okolja a történtekért.
Vágólapra másolva!

Mint ismeretes, az énekest azután tartóztatták le, hogy lakossági bejelentés érkezett arról: az énekest az autójában látták a kormánykerékre borulva London belvárosában. Az énekesnél a kiérkező rendőrök kábítószert találtak, és végül óvadék ellenében helyezték szabadlábra.

"Szokás szerint az én buta hibám volt" - fogalmazott közleményében George Michael. "C kategóriás kábítószerek voltak nálam, ami bűncselekmény, és semmi kifogásom nem lehet a rendőrökkel szemben, akik a munkájukat végezték."

Az énekes azt is hozzátette, hogy megvizsgálta egy orvos, aki alkalmasnak nyilvánította arra, hogy hazavezessen. Végül azonban mégis a kirendelt ügyvéd vitte haza autóján, mert a rendőrök Michael autóján véletlenül bekapcsolták a lopásgátló berendezést, az immobilizert.

"24 év alatt hozzászokhattam, hogy foglalkozik velem a média, így tudom, mire számíthatok tőlük ettől a héttől kezdve. A hírek nagy része pontatlan lesz, vagy egyszerűen hazugság" - folytatódik tovább a közlemény, melyben az énekes arra is utalt, hogy ebből a tapasztalatából nem fog dalt írni, "még ha csábító is a gondolat". 1998-as letartóztatása egy Beverly Hills-i nyilvános vécében (közerkölcsöt sértő magatartása miatt) később ugyanis az Outside című számot ihlette.