George Michael autója már nem kelendő

Vágólapra másolva!
Az énekes az eBay-en hirdette meg fekete Range Roverjét, amit 14 éve 50 ezer fontért vett meg. Most 11 600 fontnál senki sem ajánlott többet érte.
Vágólapra másolva!

A 41 éves George Michael tíz napig árulta az eBay internetes aukciósház weboldalán a J5 STUD rendszámú gépkocsit, hogy az érte kapott összeget "jótékony célokra" fordíthassa.

Az autó már 1992-ben hírhedtté vált, amikor egyszer éppen akkor robbant le, amikor az énekes a híres topmodellel, Linda Evangelistával vágott volna neki az éjszakának. Nem sokkal később apja ciprusi lovasfarmjára került, és "masszív sztereó berendezéssel, néhány folttal, valamint a hátsó lökhárítón kisebb horpadással" bocsátotta licitre világhírű tulajdonosa.

"Egyedülálló lehetőség egy olyan autó megszerzésére, amely a modern idők egyik legtehetségesebb énekes-dalszerzőjének tulajdona volt" - próbált a tulajdonos érdeklődést ébreszteni az autó iránt, amely azonban a vártnál kisebb összegért kelt el.

A kocsi "semmiképpen sem nevezhető hibátlan állapotúnak", mégis a hirdetés szövege szerint "tökéletesen használható". Ennek ellenére a háromezer fontról induló licit nem ment feljebb 11 600-nál, és összesen 39 ajánlat érkezett a világ egyik leghíresebb fekete Range Roveréért.