George Michael hazát vált

Vágólapra másolva!
A brit popsztár, George Michael nagyot csalódott a londoni kormányban és Tony Blair miniszterelnökben, ezért elhatározta, feladja angliai és amerikai otthonait, partnerével pedig Kanadába költözik.
Vágólapra másolva!
Forrás: EPA
Forrás: EPA

"Életemben először úgy érzem, az itteni politika és az ezzel össze-függésben álló depresszió miatt inkább külföldre költözöm" - nyilatkozta Angliával kapcsolatos érzéseiről az énekes.

"Imádom Kanadát, Vancouver az egyik hely, ahová szívesen mennék. Barátságosak az emberek, imádom a Stanley parkot, ahová felmegy az ember és a lába előtt hever a város" - mondta George Michael, aki partnerével, a texasi származású Kenny Goss-szal Los Angeles és Temze parti háza között ingázik.

"Van valami, amit nagyon szeretek Kanadában, egyáltalán nem olyan, mint Amerika. Az amerikai kultúrának viszont olyan elemi vannak, amelyek nagyon távol állnak tőlem. Kanadában az egy négyzetméteren élő elmebetegek száma jóval alacsonyabb" - mondta George Michael, aki 2002-ben sokat vesztett népszerűségéből az Egyesült Államokban, miután a Shoot the Dog című Bush-t bíráló dalát több médiumban Amerika-ellenesnek nevezték.