Vágólapra másolva!
A jelek szerint Scary Spice mindent kikotyog majd az egykoron igen sikeres Spice Girls belső ügyeiről, ugyanis jó pénzért hajlandó kiteregetni a szennyest.
Vágólapra másolva!

A 28 éves énekesnő aláírt egy szerződést, mely szerint egymillió font üti a markát, ha részletesen beszámol a múltról és megírja volt társaihoz fűződő kapcsolatát, ha kitálal Victoria Bechamről, Geri Halliwellről és a viharos évekről - írja az Ananova. A korábbi kollégák vélhetően nem örülnek a botránykönyvnek, de a leendő szerzőnek a jelek szerint kell a pénz.

"Mel kapcsolata Victoriával és Gerivel mindig is hullámzó volt, így nem meglepő, hogy azt tervezi, hogy mindent kitálal. A könyv az év vége felé jelenik meg, és szenzációs olvasmány lesz" - közölte Mel B egy ismerőse. Ha a volt társak akarata ellenére is kitálal az énekesnő, akkor valószínűsíthető, hogy a kapcsolat jelenleg az érzelmi hullámvasút alján lehet.

Mel B jelenleg Los Angelesben él, hatéves lányával, Phoenix Chivel. A könyvben ír majd válásáról és a Broadwayről, a közelmúltról - de az olvasókat vélhetően inkább a Spice Girls belső ügyei érdeklik majd jobban. "Ő igencsak eltökélt, elhatározta, hogy elmeséli a világnak, hogy mi történt az együttest alkotó lányok közt Geri távozása előtt és után" - tette hozzá a bennfentes.

Ha a botránykönyv tényleg megjelenik, akkor utána már egészen bizonyosan nem áll össze az eredeti ötös, ugyanis a szennyes kiteregetése után tovább mélyülne a szakadék a lányok közt. Két hete Mel már egyszer megsértette Victoria Beckhamet, mikor invitálása ellenére sem jelent meg egy karácsonyi ünnepségen, mikor Posh Spice kisfiát keresztelték.