Mel C összement egész kicsire

Vágólapra másolva!
A Spice Girls volt tagja már nem képes stadionokat vagy nagyobb sportarénákat megtölteni, így kénytelen egyre kisebb klubokban zenélni.
Vágólapra másolva!
Forrás: EPA
Forrás: EPA

Mel C egy olyan miniturnét tervezget Nagy-Britanniában, mely mindössze öt állomásból áll. A koncertsorozat Yorkot, Glasgow-t, Liverpoolt, Cardiffot és Londont érinti, a művésznő a Barfly-lánchoz tartozó üzemegységekben lép fel. Ezekbe a bárokba, klubokba alig két-háromszáz ember fér be, így a fellépéseknek egész más lesz a hangulata, sokkal személyesebb élményhez juthatnak a rajongók. Mel C olcsóbb is lett egyúttal: mindössze 14 fontba kerül a belépő a bárokba.

Az énekesnő közölte, hogy a miniturnén új dalokat is előad majd, nem csak a régi, ismert számokkal rukkol elő. Az már bizonyos, hogy harmadik szólólemezének címe Red Girl lesz, de Mel C részleteket nem árult el ezzel kapcsolatban, csak annyit, hogy nagyszerűen haladnak az előzetes munkák. A 2003 márciusában kiadott második szólólemeze - Reason - olyan alacsony eladási példányszámot produkált, hogy korábbi kiadója, a Virgin, csalódottan megvált tőle.