Victoria Beckham közutálatnak örvend

Vágólapra másolva!
A jelek szerint David Beckham felesége, az egykori sikeres Spice Girl már nemigen érdekli a brit zenerajongókat. Összehasonlíthatatlanul többször került címlapra családi élete miatt, és sokkal kevésbé foglalkoznak vele mint énekesnővel. Új célja hasonlít Pizarro és Cortez terveire: Amerikát akarja meghódítani.
Vágólapra másolva!

Az inka és azték birodalmakat egykor romba döntő kalandoroknak részben sikerült meghódítaniuk a kontinenst, most viszont Posh Spice következik. A jelek szerint a brit publikum már nem művészként tekint rá, a lemezei alig-alig fogynak, így eljött az ideje a váltásnak.

"Elismerem, hogy Victoriát utálja a brit közönség. Az ötletem az, hogy kihasználva a Beckhamékról alkotott családi képet, az Egyesült Államokban kezd majd új karrierbe. Kezdetnek új művészneve lesz: Posh Spice Victoria Beckham" - nyilatkozta a Sun című brit lapnak az énekesnő menedzsere.

Amerikában szólópróbálkozásairól alig tudnak, őt inkább csak úgy ismerik, mint a Spice Girls egyik volt tagját, illetve az egyetlen - az Államokban is - népszerű futballista csinos feleségét. Így a mostanság kissé halovány eladási adatokkal rendelkező Victoria tiszta lappal indulhat: ebben az a Simon Fuller lesz segítségére, aki más művészeket is felkarolt már az Egyesült Államokban - például Emma Buntont, Posh Spice volt csapattársát.