Internetre kerülhet Mel B konyhai zenéje

Vágólapra másolva!
A Spice Girls együttes legegzotikusabb arca kissé csalódott, mivel újabb muzsikája után nem kapkodtak a lemezcégek, hiába keresett magának új kiadót.
Vágólapra másolva!

Mivel nemigen talált érdeklődő lemezcéget, a már elkészült dalokat kénytelen lesz interneten terjeszteni. Őrületként hangzik, de a művésznő egy londoni konyhában vett fel néhány témát, barátai segítségével, majd elutazott New Yorkba, hogy színésznőként szerepeljen a Rent című darabban. Időközben próbált kiadót keresni, de komolyabb cégek nem láttak fantáziát abban, hogy kiadják a "konyhai zörejeket".

Mivel nincs más út, interneten fogja terjeszteni a dalokat, bár a pontos elérhetőség még nincs meg. "Az anyagon van egy kevéske zongora és igen sok akusztikus gitár. Londoni barátaim konyhájában vettem fel a zenét, Kevin és Julie segítségével" - nyilatkozta a művésznő a BBC-nek.

Emlékeztetőül: Melanie B - Victoria Adams, Geri Halliwell, Melanie C és Emma Bunton társaként - a kilencvenes években tűnt fel, a Spice Girls tagjaként. A női kvintett szétesése után szólókarrierbe kezdett, előbb kislemezekkel jelentkezett (I Want You Back, Tell Me, Feels So Good), majd 2003-ban kiadta első albumát is, Hot címmel.