Vágólapra másolva!
Hosszú szünet után újra útnak indul a húsz évvel ezelőtt a Van Halen kvartettje, mely a Jump című világslágerrel futott be még közel húsz évvel ezelőtt. Hogy ne menjenek üres kézzel a hosszú útra, visznek magukkal egy új válogatásalbumot.
Vágólapra másolva!
Forrás: EPA
Forrás: EPA

A zenekar hosszas kényszerpihenő után tér vissza a zenei életbe: júniusban már megjelenik egy válogatáslemez. A csapat is turnéra indul, bő egy hónap múlva Észak-Karolinában kezdik a fellépések sorozatát. A Van Halen fivérek nem turnéztak Sammy Hagarral legutóbbi szakításuk óta, ez pedig már kilenc évvel ezelőtt történt. A nagyobb turné észak-amerikai része Texasban, San Antonióban ér véget, szeptember végén - írja az Undercover.

A Best of - Volume 2. lemez dalainak listája még nem végleges, azt sem tudni, hogy hány áthangszerelt szám lesz rajta és hány régi szerzemény marad változatlan formában. Ami biztos, hogy hallható lesz rajta a zenekar 25 éves történetének jó pár slágere, olyan dalok, mint a Top of the World, When It's Love, Why Can't This Be Love, Right Now, Dreams, Jump, Best of Both Worlds, Panama vagy a Love Walks In.