Új énekest talált a Van Halen

Vágólapra másolva!
Míg a rockzene hívei világszerte azt találgatják, kibékül-e David Lee Roth a Van Halen fivérekkel, vagy visszatér-e a bandába a második énekes, a haraggal távozott Sammy Hagar, két srác az iowai rádiótól megszerezte Eddie titkolt mobilszámát: felhívták, és meglepő módon a gitáros fel is vette a készüléket.
Vágólapra másolva!

A szépen csengő nevű, Q106.5-re keresztelt iowai rádióadó két műsorvezetőjének sikerült a bravúr, elérték a banda gitárosát - és ő ráadásul hajlandó is volt nyilatkozni. A Van Halen együttes épp az 5150 nevű stúdióban (mely név egyben egy korábbi nagylemezük címe is) próbált éppen, mikor a hívás érkezett. A játékával iskolát teremtett gitáros közölte a rockzene iránt fogékony műsorvezetőkkel, hogy új énekessel, új albumra készül a zenekar.

"A srác a fiam lehetne. Ez a fickó tehetségesebb, mint bárki, akivel korábban valaha is találkoztam. Hihetetlen torka van. Ez a srác bármit képes elénekelni" - lelkendezett Eddie.

A zenész vidáman újságolta, hogy magánélete rendeződni látszik, és megerősítette azokat a híreket, melyek szerint kigyógyult a rákos betegségből. Az új lemezzel kapcsolatban nem akart bővebb információkkal szolgálni, de azt elárulta, hogy már a felvételeknél tartanak: "Nem fogok semmit sem mondani róla addig, amíg el nem készül. Jónak néz ki. Mégis, mit gondoltatok, mi az ördögöt csináltam én az elmúlt négy évben? Napi 25 óra nem lenne elég arra, hogy elvégezzem azt a melót, amit kellene. Elegendő anyag gyűlt bennem össze tíz átkozott lemezre!" - közölte Eddie megmámorosodva, mondandóját itt-ott trágárságokkal tarkítva.