Magyar Péter egyre nevetségesebb: percenként kap dührohamot, és azonnal telefirkálja a Facebookot

MagyarPéter
Magyar Péter
Fotó: Magyar Péter/Facebook
Vágólapra másolva!
Deák Dániel influenszer, politológus, a Megafon tagja szerint aki komoly politikai pályára készül - és láthatóan Magyar Péter gyakorlatilag miniszterelnöknek készül -, nem engedheti meg magának, hogy a közösségi médiában különféle cikkek alá, vagy véleményformálók bejegyzései alá sértő, bántó, vagy egyébként a valóságtól teljes mértékben elrugaszkodott kommenteket írjon. A véleményformáló szerint egy agresszív emberről van szó, aki meglehetősen komolytalanul viselkedik a politikai életben, és ezt támasztja alá az is, hogy vádakat fogalmaz meg a kormánnyal szemben, ehhez képest semmilyen bizonyítékot nem mutatott be.
Vágólapra másolva!

Magyar Péter láthatóan egyre dühösebb, egyre ingerültebb, és tulajdonképpen egyre nevetségesebbé teszi magát. Az Origo Deák Dániel influenszert, a Megafon tagját kérdezte arról, mit gondol az exférj viselkedéséről, közösségi médiabeli megnyilvánulásairól. Mert mint ismert, láthatóan Magyar Péter szinte követeli magának a figyelmet, de nehéz újdonságot felfedezni a kommunikációjában. 

Próbál nagyokat mondani, és erős állításokat tenni, amivel címlapra is kerül. Az pedig különösen szokatlan komoly politikustól, vagy közéleti szereplőtől pedig egyszerűen idegen, hogy a megszokott kommunikációs felületeken (sajtónyilatkozatok, közösségi média-bejegyzések) túl gyakran személyesen fűz barátságtalan hangvételű kommenteket más szereplők róla tett nyilatkozatai alá.

Deák Dániel: Magyar Péter egyre nevetségesebbé teszi magát

A XXI. Század Intézet vezető elemzője az Origo kérdésére emlékeztetett, hogy Magyar Péter gyakorlatilag folyamatosan kommentel a közösségi médiában, amely egyre nevetségesebbé teszi, hiszen ezek a hozzászólások meglehetősen meglepőek. Ettől nemcsak komolytalanná válik, de egyértelműen nevetségessé is. 

Deák Dániel szerint aki komoly politikai pályára készül - és láthatóan Magyar Péter gyakorlatilag miniszterelnöknek készül -, nem engedheti meg magának, hogy a közösségi médiában különféle cikkek alá, vagy véleményformálók bejegyzései alá sértő, bántó, vagy egyébként a valóságtól teljes mértékben elrugaszkodott kommenteket írjon. 

Magyar Péter meglehetősen agresszíven viselkedik, ezt tette, amikor elment az ATV-be, de más nyilvános szereplésén is agresszíven kommunikált, ezzel párhuzamosan pedig megjelent az a rendőrségi feljegyzés, amely alapján kapcsolati erőszak áldozata lehetett a volt felesége

- tette hozzá Deák, aki felidézte, hogy ezt Varga Judit is megerősítette a közösségi médiában. Tehát az influenszer szerint 

egy agresszív emberről van szó, aki meglehetősen komolytalanul viselkedik a politikai életben, és ezt támasztja alá az is, hogy vádakat fogalmaz meg a kormánnyal szemben, ehhez képest semmilyen bizonyítékot nem mutatott be.

Kedden egy interjúban azt mondta Magyar ugyanis, hogy bizonyítékokat fog bemutatni, de szerdán ehhez képest semmilyen bizonyítékot nem tudott bemutatni, csak tovább folytatja a vádaskodást. Deák szerint ez is Magyar komolytalanságát jelzi, szavahihetetlen és nem hiteles figura.

 

Deák Dániel arról is beszélt az Origónak, hogy Magyar Péternek már egy volt MSZP-s igazságügyi miniszter az ügyvédje, tehát kötődik a baloldalhoz, de Nagy Ervin, Pankotai Lili is jól ismert, baloldali, liberális háttéremberek, az ő köreikben mutatkozik Magyar. 

Most megmondódemberek, sajtótermékek és újságírók futtatják Magyar Pétert, aki hasonlóan viselkedik Márki-Zay Péterhez.

Deák Dániel szerint Magyar az agresszív kirohanásai miatt gyakran sért meg mindenkit, már azokat is, akik a kampányát segítik, vagy anyagilag támogatják. Ez szintén hasonlít Márki-Zay esetéhez, aki mindenkibe belerúgott, sértegette azokat, akik kérdéseket tettek fel neki, és azokat a közvélemény-kutatókat is sértegette, akik olyan kutatást közöltek, amely számára nem volt kedvező, pedig valójában csak azt mutatták meg, az emberek hogyan gondolkodnak. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK