Látványos videón az M3-as autópálya éjszakai felújítási munkálatai

 M3-as autópálya éjszakai felújítási munkálatai,  M3-autópályaéjszakai felújításimunkálatai, csak a videóval együtt használható kép
Fotó: forrás: MKIF Zrt.
Vágólapra másolva!
Péntek késő délután és szombat reggel között az M3-as autópálya kivezető szakaszát marták fel és tettek le új kopóréteget, ezt mutatta be látványos videóban a vg.hu.
Vágólapra másolva!

Átállt az éjszakai munkavégzésre a hétvégén a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt, ez derül ki abból a Facebookra feltöltött videójukból, amelyen az M3-as autópálya budapesti kivezető szakaszának éjszakai felújítási munkálatai láthatóak.

Azt írták, hogy idén is több alkalommal dolgoznak éjszaka az általuk üzemeltetett szakaszokon.

Péntek késő délután és szombat reggel között például az M3-as autópálya kivezető szakaszán a tönkrement kopó-és kötőréteget felmartuk, és még az éjjel új burkolatot tettünk le

írják. Azt is hozzáteszik, hogy a legforgalmasabb szakaszaikon továbbra is a növényzet gondozását, az útburkolat tisztítását, és amit csak lehet, az éjjeli órákban végeznek el, amikor sokkal kisebb a forgalom.

Ahogy az Origo is beszámolt róla, a március 15-i hosszú hétvégével kezdődtek meg idén a szintrehozási munkálatok, amelyek során tavaly a főpálya 19 százaléka újult meg. Ezúttal legalább ekkora mennyiségben ígéri a munkák folytatását a koncessziós társaság. A legtöbb beavatkozás sorrendben az M3-as, M7-es és M1-es autópályákon várható.