Tények: világszenzáció az új magyar gyerekital, amiről mesefilm is készül

Vágólapra másolva!
Világhódító útjára indul november közepétől Sunnywood Farms néven az új, elsősorban gyerekeknek készülő termékcsalád. Magyarországon most először kerülnek praktikus és végtelenszer újrahasznosítható alumíniumdobozos kiszerelésbe magas tejtartalommal rendelkező italok, amelyek csokoládé, vanília és eper ízben lesznek elérhetőek.
Vágólapra másolva!

A kizárólag magyar tejből készülő Sunnywood Farms nevű italok

tartósítószer-és mesterséges színezéktől mentesek, magával ragadó ízélményt nyújtanak,

és egy izgalmas fantáziavilágot is megismertetnek a gyerekekkel. Az italcsalád bevezetésével egyidőben ugyanis szórakoztató animációs kisfilmekkel is készül a márka: a meséken keresztül Bruno és társai mindennapi életét és kalandjait kísérhetjük végig - írja a Tények.

Köztudott, hogy a tej és a tejtermékek az egyik legalapvetőbb élelmiszerek közé tartoznak.

A hazai táplálkozási ajánlás, az OKOSTÁNYÉR szerint a 6-17 éveseknek naponta három adag tej vagy ennek megfelelő tejtermék elfogyasztása javasolt,

de a korábbi, általános táplálkozási útmutatásokban is napi fél liter tej, vagy ennek megfelelő mennyiségű kalciumtartalmú tejtermék fogyasztása ajánlott.

Forrás: Sunnywood Farms

A Sunnywood Farms italai minőségi összetevőket tartalmaznak, tartósítószer és mesterséges színezékek nélkül, végtelenszer újrahasznosítható, 250 milliliteres aludobozos csomagolásban kerülnek a boltok polcaira, melyek belső bevonata teljesen BPA mentes.

"A magas tejtartalmú italok szegmensében már bizonyítottunk, hiszen négyéves HELL ICE COFFEE márkánk kiváló minőséggel, széles termékportfolióval rendelkezik, és immáron számos országban piacvezető.

5 éves tervezést követően alkottuk meg az elsősorban gyerekeknek szóló termékcsaládunkat, a Sunnywood Farms-ot, mely nemcsak magas tejtartalmú ízesített italokkal lepi meg a gyerekeket, de egy komplett univerzumot is teremt, melyben vidám, tejes pillanatokat élhetnek át a farmot vezető bikával, Brunoval és barátaival

– mondta el a Sunnywood Farms bevezetése kapcsán Szekeres Dóra, senior brand manager.

A gyerekektől egészen az idősekig, a Sunnywood Farms termékeit bárki fogyaszthatja, aki egy kiváló minőségű, ízletes, tartósítószer- és mesterséges színezéktől mentes, magas tejtartalmú italra vágyik.