Kétmilliót fizetnek annak, aki tudja, ki a tótkomlósi csecsemőgyilkos

tótkomlósi csecsemőgyilkosság, rendőrség,
ebben a zacskóban találták meg a csecsemőt Tótkomlóson három évvel ezelőtt
Vágólapra másolva!
A lakosság segítségét kérik a rendőrök a három éve Tótkomlóson talált, nylon zacskóba csomagolt halott csecsemő ügyében. Nyomravezetői díjat fizetnek annak, aki segít a nyomozásban. 
Vágólapra másolva!

2019. október 26-án 17 óra 30 perckor jelentették be a rendőrségen, hogy a tótkomlósi Jókai utcában álló egyik lakatlan ház előtt halott csecsemőt találtak.

A kisfiút a köldökzsinórral és a méhlepénnyel együtt csavarták bele egy plédbe, aztán egy kisebb női ruhába, majd egy nylon zacskóba tették.

A ruha egy GAP Kids márkájú, 11-12 éves lányra való csíkos ruha, a zacskó fehér színű, a pléd macskát ábrázol.

Ebben a zacskóban találták meg a csecsemőt Tótkomlóson három évvel ezelőtt Forrás: Police.hu

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés miatt indított eljárást az ügyben. Kiderült, hogy a kisfiú nem holtan született, élhetett egy pár órát. A testén nem voltak bántalmazásra utaló sérülések és a magzatmáztól is megtisztították. A csecsemő tulajdonképpen abba halt bele, hogy nem látta el az anyja. A nyomozók már azt is tudják, mi a gyerek anyjának, illetve apjának a DNS profilja. A nő valószínűleg 35 évnél idősebb, alultáplált, feltehetően már több gyereke született.

Szüléskor kb. 30 cm hosszúságú, szőkített, sárgás-fehér színűre festett, őszülő haja volt.

Az anya feltehetően egy háztartásban élt egy oldalági férfi rokonával (testvér, féltestvér vagy unokatestvér) és a háztartáshoz tartozott egy sötétbarna alapszínű, hullámos szőrű kan kutya is.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2 millió forintot fizet annak, aki segít nyomravezetni a rendőröket.

Kérik, hogy aki tud valamit a csecsemőgyilkosságról, vagy sejti, ki lehet a gyerek anyja, az tegyen bejelentést a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: 66/523-700) vagy a 112-es segélyhívón, illetve a „Telefontanú" 06/80/555-111-es telefonszámán. A segélyhívó és a „Telefontanú" is ingyenesen hívható, utóbbi számon név nélkül is lehet bejelentést tenni.