Összeütközött egy kamion és egy teherautó az M5-ösön, hagyma borult az útra

baleset M5-ös kamion teherautó
Lajosmizse, 2021. március 11. Tűzoltók szabadítják ki egy ütközésben összetört kisteherautó sofőrjét az M5-ös autópályán Lajosmizse határában 2021. március 11-én. A Szeged felé tartó oldalon torlódás alakult ki egy korábbi baleset miatt, majd a kisteherautó belehajtott az előtte álló kamion hátuljába. A kisteherautóban egyedül lévő sofőrt a tűzoltók csak feszítővágó segítségével tudták kiszabadítani, majd a mentők kórházba vitték. MTI/Donka Ferenc
Vágólapra másolva!
Hagyma borult az útra az M5-ösön csütörtök reggel Táborfalvánál, miután összeütközött egy kamion és egy kisteherautó a Szeged felé vezető oldalon. A szétszóródott rakományra ráhajtott egy autós, aki emiatt a szalagkorlátnak csapódott. A balesetben egy ember megsérült.
Vágólapra másolva!

Összeütközött egy platós kisteherautó és egy nyerges vontató csütörtök reggel az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Táborfalva térségében - olvasható a Katasztrófavédelem.hu oldalon.

A kisteherautó sofőrjét a tűzoltók csak feszítővágó segítségével tudták kiszabadítani Forrás: MTI/Donka Ferenc

A közleményük szerint a kisteherautóban egyedül lévő sofőrt a tűzoltók csak feszítővágó segítségével tudták kiszabadítani, majd a mentők kórházba vitték.

Hatalmas volt a dugó

A Hiros.hu a baleset körülményeiről azt írja, hogy a magyar kamion műszaki hiba miatt állt meg a leállósávon, a vezető azonban még ki sem szállt, amikor egy román kamion az álló járműszerelvény oldalának ütközött. Az ütközés miatt

a román kamionon szállított 18 tonna hagyma egy része az autópályán szétszóródott,

erre hajtott rá egy személyautó, amitől a szalagkorlátnak csapódott.

A baleset miatt hatalmas torlódás alakult ki, de a Police.hu szerint a rendőrök már befejezték a helyszínelést és feloldották a forgalomkorlátozást.