Azt hitték a marcali fiatalok, hogy a Harcosok klubjában vannak

sziréna, rendőrök, rendőrség
Vágólapra másolva!
Két fiú összeveszett egymással, majd megbeszélték, hogy tanítás után a marcali sportpályán elrendezik a nézeteltérésüket. A verekedésbe egy fiatalabb fiú is becsatlakozott. Az ügyészség csoportosan elkövetett garázdasággal vádolja őket. 
Vágólapra másolva!

A két 17 éves és a 16 éves fiú tavaly novemberben együtt indult iskolába Marcaliba. A buszmegállóban a két idősebb kamasz összeveszett egymással.

Megbeszélték, hogy tanítás után találkoznak és összeverekednek, így döntik el, ki nyert.

A fiúk aznap délután találkoztak a marcali buszpályaudvaron, majd több társukkal együtt átmentek a sportpályára, ahol egymásnak estek.

Percekig ütötték és rúgták egymást, végül az egyikük fojtogatni kezdte a másikat.

Forrás: Police.hu

A verekedés annyira eldurvult, hogy a társaik próbálták szétválasztani őket, ami csak egy rövid időre sikerült. Az egyik kamasz a nyakánál fogva próbálta lerántani a másikat, aki harapással akart kibújni a szorításból.

Ekkor beszállt a verekedésbe a 16 éves fiú is, fejbe rúgta a fojtogatót, akit ezek után az ellenfele még kétszer ököllel megütött.

A társaiknak csak ezek után sikerült őket leállítani. A verekedők végül könnyű sérülésekkel megúszták. Az ügyészség azt javasolja, hogy a bíróság bocsássa őket próbára.