Egy sztárfodrász, aki három válogatott csapat tagjainak a haját is nyírta Katarban

haj, focista, bajnokság, katar vb, Angol játékos, Jack Grealish
England's forward #07 Jack Grealish looks on during the Qatar 2022 World Cup Group B football match between England and USA at the Al-Bayt Stadium in Al Khor, north of Doha on November 25, 2022. (Photo by Kirill KUDRYAVTSEV / AFP)
Vágólapra másolva!
A világbajnokság leghíresebb és legkeresettebb fodrásza minden kétséget kizáróan Ahmed Alsanawi, akit az Egyesült Királyságból egyenesen Katarba repítettek, hogy az angol sztárok haját nyírhassa. A frizuráit látva azonban, később már nem csak a szigetországiak, hanem a francia és a belga focisták egy része is a vendége lett.
Vágólapra másolva!

Ahmed Alsanawi frizurái akkora sikert arattak Katarban, hogy az angliai vb-keret egy része mellett rövidesen a francia és belga játékosok tincseinek levágására is leszerződtették.

A sztárfodrász Instagram-fiókjában is közzétette a képeket, ahol épp a leghíresebb focisták frizuráin ügyködik:

-nyilatkozta Ahmed Alsanawi, aki az első osztályon követte az angol csapatot a katari vb-re:

Hozzátette:

Erre most már biztosan nem kerül sor, mert az angolok már kiestek a versengésből.

A fodrász korábban a Chelsea borbélyaként is dolgozott, mígnem 2017-ben összeveszett a Premier League óriásaival, ugyanis azok azt állították, hogy a klub szupersztárjait használta fel a fodrászüzletének népszerűsítésére.

Egyébiránt egy felmérés szerint az angol szurkolók nagy része lemásolná kedvenc játékosa frizuráját, akik közül Jack Grealish a legnépszerűbb. Az angol fiatalok csaknem fele (48 százaléka) mondta: volt már, hogy elkészíttette a focibálványa frizuráját. David Beckham oldalt és hátul felborotvált "mohikán" hajviselete - még a 2002-es világbajnokságról - húsz év után is a legikonikusabb focifrizuraként vezeti a listát, míg mögötte szorosan Kevin Keegan híres dauerje áll.

A cikk kiemelt képén Jack Grealish látható.