Queen Latifah gengszter-feleség lesz

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIQueen Latifah sokat köszönhet a Miramax filmstúdiónak - általa fedezte őt fel magának a filmipar. A Chicago című musical Morton mama szerepe nemcsak Oscar-jelölést hozott a számára, de számtalan újabb felkérést is. Márciusban került a mozikba a Chicago után forgatott új filmje, melyben Steve Martin oldalán komédiázik. A Bringing Down The House-ban egy börtönbüntetését töltő hölgyet alakít, aki interneten kerül kapcsolatba egy tisztes nyárspolgárral, majd alaposan felforgatja annak unalmas hétköznapjait.

Nemrégiben leszerződött a Disney stúdió Just Wright című romantikus filmjére (melyben végre nem karakterszerepet, hanem a szerelmes hősnőt alakítja); és a napokban kezdett tárgyalásokba a Miramax stúdióval a My Wife Is a Gangster című film főszerepéről.

A történetet először Dél-Koreában filmesítették meg egy akció-komédia eszköztárával felruházva. Az újraforgatott változat hű marad az eredetihez: egy női gengsztert állít a középpontba, aki haldokló nővére kedvéért férjhez megy. A vőlegény egy szegény és naiv balek, akinek fogalma sincs arról, mibe keveredett. Idővel azonban kezd számára kiderülni a valóság, felesége pedig beleszeret.

A film alkotói gárdája még nem állt össze, hiszen először Queen Laifahnak kell rábólintani a projektre.