Queen Latifah is lehet szerelmes

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

Michael Elliot még el sem készült a forgatókönyvvel, a Disney filmstúdió máris megszerezte Just Wright című film elővásárlási jogát.

A 13 Oscar-díjra jelölt Chicago című musical egyik főszereplőjét, Queen Latifahot szemelték ki a modern Hamupipőke-szerepre, akinek a nemrégiben bemutatott, szintén a Disney égisze alatt készült Bringing Down The House című filmje is hatalmas sikert aratott a mozilátogatók körében.

"Akkor született meg az ötlet, amikor láttam Latifahot végigsétálni a vörös szönyegen a Golden Globe-díjátadáson, és arra gondoltam: milyen finom jelenség - nagyszerű lehetne egy romantikus filmben. Tom Hanks kellett ahhoz, hogy a Bazi nagy görög lagzi elkészülhessen, és a hősnőt alakító Nia Vardalos végre ráébressze a közönséget és nem utolsósorban a filmes szakmát: nemcsak Julia Roberts, Meg Ryan vagy Halle Berry lehet szerelmes. Sőt, a nézők tulajdonképpen könnyebben azonosulnak Niával vagy Latifahhal - ahogy a jelenlévő hölgyek is inkább hasonlítottak hozzájuk, mint Halle-hez" - nyilatkozta Elliot.

Queen Latifahról az IMDb-nhttp://www.imdb.com/Name?Latifah,+Queen

Latifah egy fizikoterapeutát, Janice Wrightot alakítja majd a filmben, aki azt a feladatot kapja, hogy elősegítse egy híres kosárlabda-játékos felépülését, akinek súlyos sérülése veszélybe sodorhatja karrierjét. A történet hétköznapi hőse természetesen beleszeret az ünnepelt sportolóba.