Melanie Griffith a Chicago Broadway-változatában

Vágólapra másolva!
Az amerikai színésznő bejelentette, hogy vezető szerepet kapott a Chicago című darab Broadway-változatában. Melanie Griffith korábban hiába próbált bekerülni a musicalbe.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
A színésznő és férje, Antonio Banderas

Melanie Griffith Rosie Hart figuráját alakítja majd az új New York-i Chicago-előadásban, azt a karaktert, amelyet a musical Oscar-díjas filmváltozatában Renée Zellweger játszott. Melanie Griffith már megkezdte a próbákat a népszerű darab előadásaira, amelyek közül az elsőt várhatóan július 11-én tartják.

Rosie Hart új megformálója korábban hiába próbálkozott a színészválogatásokon, visszautasították. Most azonban - miután meg tudta győzni a producert, hogy a feladatra ő az alkalmas színész - elégedettnek érzi magát. "Egyszerűen csak megtörtént. Meghallgattak és - kizárólag saját érdemeimnek köszönhetően - megkaptam a szerepet" - mondta Melanie Griffith.

Melanie Griffith a bejelentést férje, Antonio Banderas első Broadway-fellépése utánra időzítette. "Egyelőre nem akarok semmit mondani, nehogy elrontsam Antonio nagy estéjét" - közölte a színésznő Banderas előadása előtt. A spanyol színész múlt héten a Nine című musicalben mutatkozott be a Broardwy-n. Az előadás után a közönség tagjai, köztük Richard Gere, a Chicago filmváltozatának egyik főszereplője, és Tippi Hedren, Melanie Griffith édesanyja, állva tapsoltak a színészeknek. Banderas ugyan először lépett fel a Broadway-n, de musicalben korábban is játszott, az Evita című filmben Ché Guevarát alakította.