Felforgatjuk a Balatont!

Vágólapra másolva!
Augusztus 21-én egész nap AXEtázis-nap lesz a siófoki Beach House-on. Délután elkezdődik a helyszín teljes felforgatása, ehhez minden rendelkezésünkre álló eszközt bevetünk: csend, rend és nyugalom nem maradhat sehol.
Vágólapra másolva!

A Beach House sokat látott már, ilyet viszont eddig még tuti nem. Sterbinszky és Bruckman déltől zenél a strandoló-bulizóknak, nem is akármilyen körülmények között: a Balaton kellős közepén. Na nem, egyelőre nem számolhatunk be arról, hogy a két dj megtanult volna a vízen járni, de egy vízi stéget felállítanak nekik a tóban, arról dübörögnek majd a basszusok. Ti pedig szabadon eldönthetitek, hogy a parton, a vízben, vagy a stégen szeretnétek-e bugizni. Esetleg mindhárom lehetőséget ki lehet próbálni, felváltva.

Ez persze még nem minden, mialatt tombol a buli a beachen, az AXEtázis hostess-lányai egy csodajárgánnyal és egy testfestővel járják majd a környéket, és kifestenek mindenkit, aki csak hagyja magát. Este nyolckor az AXE Lady, azaz az egykori VIVA tévés Zsu keze is kifestésre kerül (ünnepélyes keretek között) majd minden AXE sztárhoz oda lehet járulni dedikálásra. Itt lesz ugyanis Sterby és Bruckmann mellett a TNT együttes, azaz Ákos és Inti is.

Este kilenckor bele is kezdenek egy remélhetőleg ismét fergeteges élő koncertbe, amit teljesen ingyenesen hallgathat meg mindenki, aki ott van. Fél tizenegytől az AXE Fekete Színház is színpadra lép, természetesen az Attr.action csapata prezentálásában.

Az AXE nap teljes időtartama alatt forgat a helyszínen a VIVA stábja, úgyhogy számíts rá: lehet, hogy megint benne leszel a tévében.