Siófok: maratoni Sterbinszky-szett, lemezbemutató AXEtázisban

Vágólapra másolva!
Június 26-án szombaton a siófoki Palace-ban Sterbinszky és D.Deejay lemezének bemutató partiján jártunk. Senkit nem ért meglepetés a telt ház láttán, az utóbbi években Sterby-bulikon ez már csak így megy.
Vágólapra másolva!

A Palace Dance Club amúgy is sokat látott falai között, ezen a verőfényes nyári szombaton több mint kétezer ember gyűlt össze, hogy megbizonyosodjon róla: vajon mennyire is gondoltuk komolyan, amikor beharagozóinkban fergeteges-eufórikus-őrült bulit ígértünk.

Az AXEtázis a Palaceban 4. című lemez kiadásának apropóján, és persze a nyári AXEtázis partysorozat nyitóbulijaként került megrendezésre ez a mostani buli.

Már délután nagy volt a tömeg a környéken, amerre szem ellátott AXEtázis feliratokkal díszített partiarcok és miniszoknyás hostesslányok gyülekeztek. Az időjárás is elhitte végre, hogy beindul a nyár ezen az estén, panaszra tehát nem lehetett ok, a hangulat adott volt.

A kapunyitást követően nemsokára Bruckmann kezdett el zenélni, az addigra már mondhatni türelmetlen közönségnek: benne volt a bugi a lábakban. Bruckmann rendszerint mint warm-up dj működik közre tevékenyen a Sterby-bulikon, és meg kell, hogy mondjuk: a hangulatot valóban tökéletesen melegíti be.

Zeneileg talán lágyabb, helyenként slágeresebb prog- és tech-house-ok jellemzik a szettjét, és nem lehet nem észrevenni, hogy a viszonylag rövid együtt töltött idő után máris milyen jól összeszokott párost alkotnak az utána következő Sterbinszkyvel.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Aki szorgalmasan jár Sterbinszky és az AXEtázis partyjaira, az már hiányolta is volna, ha az AXE Fekete Színház az Attr.Action előadásában ezúttal elmarad. A táncoscsapat éjjel fél egykor lépett színpadra, és utánozhatatlan UV-showjával ismét osztatlan sikert aratott a bulizók között.

Sterbinszky ezúttal nem fukarkodott a lelkes közönség szórakoztatásával, a tervezettől eltérően több mint öt órán keresztül zenélt: a visszajelzéseket elnézve nehezére is eshetett volna előbb abbahagyni.