Benne leszel a tévében!

Vágólapra másolva!
Hogyan legyen szexi a lány tizenöt fokban, esőben és szélben? 'Benne leszek a tévében' című műsorához és a Budapest Parádé VIVA kamionján való eszetlen tomboláshoz hirdetett válogatást a zenetévé, amire péntek délután háromkor egészen nagy számban meg is jelentek a bekerülni akarók az E-klub előtt. Megjelentünk mi is.
Vágólapra másolva!

Hol vannak a bikinis lányok? Ez volt az első kérdés, ami felmerült, amikor a helyszínre érkeztünk. Azt hittem, tömött sorokban tolonganak majd apró fürdőruhákban, mert hát a parádé-kamionon is majd ez kell.

Sajnos azonban nem mondhatni, hogy kedvezett volna az időjárás a VIVA castingjának, vagy ami még lényegesebb: a lelkes résztvevőknek. A műsor készítői ugyan felkészültek a kamerák és hangcucc védelmére mindenféle fóliákkal, maguk védelmére is mikrobuszaikkal, a versenyzők viszont áztak-fáztak fedetlen lábszárakkal, hasakkal és dekoltázzsal a színpadon. Meglepő módon majdnem ugyanannyi fiú is jelentkezett táncosnak, mint lány, és amúgyis: a társaság kifejezetten vegyes, alacsonyak, magasak, kövérek és soványak, mindenki ott volt: parádé-kamionon nincsen diszkrimináció.

A hangulat óriási! - üvöltözte Timo a kamerába a felvétel első perceiben. Valóban az volt, ilyen időben máskülönben minimum hazaballagtak volna a résztvevők.
Timo a tökéletes férfi megtestesítője egyébként, ezt is megtudtuk ma délután egy kedves műsorvezető kollegájától, aki a két (szerinte) legjobb csajt buzdította ezekkel a szavakkal arra, hogy igen közel, lelkesen és szexin táncoljanak körötte. Sőt, még tapogathatták is. Erről a tökéletességről vitatkozhatnánk egy keveset, de hát ízlések és pofonok.

Timo egyébként sok csajnak bejön (jó a haja), de szembetalálkozni vele a klasszikus Tom Cruise-effektus: "Jéé, a moziban/tévében magasnak tűnt."

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Szóval Timo is ott volt, a lányok pedig körbetáncolták, mert ezt kérték tőlük. Azt is, hogy, ne zavarja őket az eső. Hivatalból nem zavarta. Pedig egy tévéfelvétel nem egyszerű menet. A színpadon táncolós (tombolós!) jeleneteket háromszor kezdték el felvenni egymás után, a "Most már tényleg felvétel!"-t aztán még két "Na jó, ez is csak próba volt." követte, de a delikvensek jól bírták a gyűrődést.

A zenét - olyat, amilyet szokott - mindehhez dj Sterbinszky szolgáltatta. Körülbelül ötvenfős lehetett a versenyzők tábora, közülük választott ki tizet a zsűri, közülük pedig hármat majd a műsor nézői fognak, sms-ben.

A casting első állomásán tehát bikinis lányok helyett esőtáncot láttunk, de hátra van még hat vidéki város, ahová szintén elmegy a stáb az augusztusi parádéig. A helyszín, a zsűri tagjai és a dj változik majd, a hangulat viszont marad.