A legromantikusabb luxushotel

Vágólapra másolva!
A dubaji hétcsillagos szálloda, a Burdzs al-Arab a napokban elindított egy külön weboldalt, ahol kifejezetten pároknak kínálnak romantikus luxuspihenést. Nyereményjáték is kapcsolódik az akcióhoz.
Vágólapra másolva!

"Létezett egy hely, amihez fogható máshol nem volt. Ahol az álmok valóra váltak, a valóságból pedig legendák születettek. Ez azonban nem egy mese, és nem is álom. Ez szebb annál. Ez a Burdzs al-Arab". Ezzel a szlogennel nyit a világhírű dubaji luxushotel új oldala, amellyel a szerelmes kikapcsolódni vágyókat szeretnék elérni.

A honlapon lehet tájékozódni különböző csomagokról és szolgáltatásokról, amelyeket látványos képekkel és jól csengő szövegekkel illusztráltak. A promóció azt próbálja érzékeltetni, hogyan lehet a luxust és a romantikát úgy ötvözni, hogy közben még szórakoztató is legyen a szállodában eltöltött idő.

Forrás: AFP/Photononstop

A Burdzs al-Arab kiemelt romantikus ajánlata az "Arany csomag", amelynek lényege, hogy minél több napot töltenek el a szerelmes vendégek a hotelben, annál exkluzívabb és csábítóbb programokon vehetnek részt. Az egy éjszakára befizető vendégeknek is járnak olyan szolgáltatások, mint például gyertyafényes vacsora, aromaterápiás fürdő vagy 25 perces hát-és nyakmasszázs.

Két eltöltött éjszakánál már kérhetünk egyedien berendezett szobát, négy éjszakás ottlét esetén pedig a reptérről egy csodás Rolls Royce-szal lehet érkezni a szállodába. A legromantikusabb programért pedig hét éjszakát kell maradni: ez nem más, mint fürdőzés egy végtelen medencében a csillagos ég és a Hold fénye alatt.

Forrás: AFP/Photononstop

Ráadásul egy szerencsés pár négy éjszakára ingyen kipróbálhatja a romantikázást a Burdzs al-Arabban. A hotel ugyanis egy nyereményjátékot is hirdetett. A játékban bárki részt vehet, mindössze annyi a feladat, hogy a honlapon le kell írni egy saját, szerelmi történetet, maximum 250 szóban (angolul ajánlott írni). Akinek a történetét a legkreatívabbnak és legromantikusabbnak ítélik, az párjával együtt négy éjszakán át élvezheti majd a tökéletes luxust. 2012. szeptember 30-án fogják kihirdetni a győztest.