Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Undorító, amit egy gyorséttermi dolgozó a sült krumplinál művelt

Vágólapra másolva!
Egy ausztráliai McDonald’s étteremben lefényképezték, ahogy az egyik dolgozó a sült krumplik feletti melegentartónál szárított egy koszos felmosófejet. A kép gyorsan elterjedt az interneten.
Vágólapra másolva!

Az egyik közösségi oldalon terjed el egy olyan fotó, mait az egyik ausztráliai McDonald’s étteremben készítettek. A képen az látszik, ahogy 

az egyik dolgozó a sült krumplik felett, a melegentartónál szárít egy koszos felmosófejet.

 A kép gyorsan terjedt, a kommentelők többsége szerint undorító, ezt tette a nő az étel felett, amit nem sokkal később felszolgáltak a vendégeknek. Voltak azonban olyanok is, akik viccelődtek az esettel. 

Tehát így van ilyen íze…

 - írta az egyik kommentelő. 

A McDonald’s helyi szóvivője elmondta, hogy az étteremben minden alkalmazottnak újabb képzést tartottak a cég fertőtlenítési, higiéniai és élelmiszer-biztonsági eljárásairól – írja a Daily Star

Korábban megírtuk, hogy egy pár hatalmas összeget nyert a McDonald's Monopoly játékán, ami szeptember 6-án indult és október 17-én ért véget. A 26 éves Scarlett és Luke megnyerték a gyorsétteremlánc játékának fődíját, ami 100 ezer font, azaz több mint 44 millió forint volt. A fiatalok elmondása szerint először nehezen akarták elhinni, hogy ennyire szerencsések. Hozzátették, hogy a pénzt egy házra szeretnék majd költeni. Az gyorsétteremlánc a 100 fontos fődíj mellett 2 ezer úgynevezett „aranykártyát" oszt ki a gyorsétteremlánc, melyek egy éven át minden héten egy ingyen étkezésre jogosítják fel a tulajdonost a McDonald's brit vendéglőiben. 

Az USA-ban összesen közel 200 ezer gyorsétterem található, és csak McDonald'sból 13 ezer. 2020-ban a McDonald's tavalyi bevétele több mint 19 milliárd dollár volt, a piaci értéke pedig megközelítette a 200 milliárd dollárt.

 Egy friss összesítés megnézte, melyik államban található, lakosságarányosan, a legtöbb gyorsétterem, és ehhez az alábbi top10 lánc üzleteit vették figyelembe: Subway, Starbucks, McDonald's, Dunkin', Burger King, Taco Bell, Dominos, Wendy's, KFC, Dairy Queen. Az összesítés szerint pedig Hawaii rendelkezik a legtöbb gyorsétteremmel. Itt 2021-ben 1380 étterem működött, de mivel az összlakossága nem érte el a 1,5 millió főt sem, így 100 ezer lakosra 97,5 gyorsétterem jutott. 

Az egyik amerikai McDonald’sban úgy állt bosszút az egyik eladó a vele rosszul viselkedő vendégen, hogy a fagyira karamell helyett édes-savanyú öntetett tett. Mindezt videóra is vette, ami hatalmas nézettséget hozott neki TikTokon, később azonban kirúgták ezért. 



 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről