Válságban a színész házassága, 20 évvel fiatalabb kolléganője miatt

Square Vertical
British actor Dominic West and his wife Catherine Fitzgerald pose on the red carpet as they attend the 61st London Evening Standard Theatre Awards 2015 in London on November 22, 2015. AFP PHOTO / NIKLAS HALLE'N (Photo by NIKLAS HALLE'N / AFP)
Vágólapra másolva!
Dominic West házassága válságba került, miután lefotózták, amint kolléganője, Lily James nyakát csókolgatja egy titkos római úton.
Vágólapra másolva!

A Drót-ban is látott, 51 éves Dominic Westről nagyjából két hete látott napvilágot pár fotó, amelyeken a 31 éves Lily Jamesszel látható intim helyzetben. A színésznővel a The Pursuit of Love című filmen dolgoznak együtt, a képek azonban nem a forgatáson, hanem egy római étteremben készültek.

Dominic West és a felesége, Catherine Fitzgerald Forrás: AFP/Niklas Halle'n/Niklas Halle'n

Közvetlenül a fotók megjelenése után West felesége, Catherine Fitzgerald még pár közös fotóval állt ki a férje mellett, mostanra azonban elutazott hazájába, Írországba, hogy a családi fészekben gondolja át a helyzetet.

Lily James Forrás: AFP/2017 Getty Images/Tim P. Whitby

A The Sun magazinnak a család egy ismerőse nyilatkozott, szerinte Catherine megalázva érzi magát, jelenleg a két húgával együtt, az ő tanácsaik segítségével próbálja megoldani a krízist.