Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Magyar szépségkirálynők, akiknek idén ment tönkre a házassága

weisz fanni, konkoly ági, katona gitta
Vágólapra másolva!
Márciusban derült ki, hogy a válás mellett döntött Konkoly Ági és férje, a szépségkirálynő nem tudta megmenteni a házasságot, és egyedül maradt két kislányával. Hasonló helyzetbe került Katona Gitta is, aki Futács Márkó focista felesége volt - ők nyáron jelentették be válásukat, akárcsak Weisz Fanni és Hajmásy Péter, akik hét évig voltak együtt, és nemrég még közös családot terveztek. Összeállításunkból kiderül, melyik párosnak miért ment tönkre a sokéves, biztosnak hitt kapcsolata.
Vágólapra másolva!

Konkoly Ági

A szépségkirálynő hat évvel ezelőtt szeretett bele Józsi György focistába, és bár hamar családot alapítottak, 2020 tavaszán úgy döntöttek, külön folytatják. Két gyerekük született: Zoé 2015-ben, Zora pedig 2018-ban jött világra. A hír szinte mindenkit meglepett, hisz nagyon boldog családi képekkel árasztották el az Instagramot, ahol egyébként a szakítást is közölték.

A 2012-es Miss Universe Hungary szomorúan tudattta a rajongókkal, hogy nem tudják megmenteni a kapcsolatukat. "A gyerekek elaludtak. Itt ülünk a kanapén, most lenne időnk egymással foglalkozni. Beszélgethetnénk, oda tudnék bújni hozzá, meg tudnánk nézni egy filmet vagy tervezgethetnénk a jövőnket... de nem megy. Csak a könnyeim jönnek, mert szeretném mindegyiket, de egyik sem megy.

Érezzük egy ideje, de azt hittük elmúlik, enyhül vagy valami csoda folytán visszaáll minden a régi kerékvágásba. A távolság viszont csak nő köztünk, amit mindenki érez. Nincs harmadik, és semmilyen feldolgozhatatlan dolog nem történt. Egyszerűen elmúlt valami köztünk, aminek a hiányával képtelenek vagyunk élni" - írta oldalán a szépségkirálynő, hozzátéve, hogy gyerekeik miatt sosem fognak teljesen elszakadni egymástól. "Nagyon sokat próbálkoztunk, rengeteget őrlődtünk, de rá kellett jönnünk, hogy nem tudjuk folytatni egy párként. Mindkettőnk életében a gyerekek a legfontosabbak, a fókusz így mindig ők lesznek. Örökké hálás leszek, hogy ilyen apukájuk van, és hogy ez az egész így meg tud történni. Nincs dráma, nincs feszültség, szeretet van és elfogadás" - árulta el.

Weisz Fanni

Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter a közösségi oldalukon jelentették be júliusban, hogy a különválás mellett döntöttek. Akkor már lehetett sejteni, hogy valami gond van a házassággal, a rajongók többször rá is kérdeztek, hogy együtt vannak-e még. Egy darabig titkolták, hogy szétmentek, az okokról pedig egyelőre csak találgatások mennek. "Én úgy tudom, nem Peti volt a döntéshozó, úgyhogy mondtam is neki, drukkolok, hogy Fanni meggondolja magát. De tudom, milyen egy szakítás után, ilyenkor idő kell" - mesélte nemrég egy barát.

Közleményükben azt írták, a döntésükben nincs szerepe harmadik félnek, egyszerűen valami megváltozott. Bíztak benne, hogy vissza tudják hozni a szikrát, de végül nem sikerült, de a szép emlékeket megőrzik, és továbbra is fontosak egymásnak. "Jól sejtitek, valami megváltozott. Nem szeretnék jobban belefolyni, szeretném megőrizni a szép emlékeket! Köszönöm Petinek az együtt töltött szép éveket, a sok élményt. Tisztelettel a közös múltunkra szeretnénk intelligensen búcsút mondani egymásnak és megőrizni szívünkben a szép pillanatokat, és tovább lépni.

- áll a modell oldalán egy korábbi, közös képük mellett.

Katona Gitta

Szintén a nyáron derült ki az is, hogy Katona Gitta szépségkirálynő, gasztroblogger és Futács Márkó focista útjai elválnak. A 2014-es Miss Intercontinental Hungary, a 2014-es Magyarország Szépe első udvarhölgye két kisgyerekkel maradt magára: első gyermekük, Mia 2016. január 2-án született, második kislányuk, Bella, 2020. február 5-én jött világra.

Mint bejegyzéséből kiderül, párja megcsalta, ő pedig képtelen megbocsátani. "Hol is kezdjem... Külön folytatjuk... Mindig tudtam, hogy aki keres, az talál... Én soha nem kutakodtam! Többre tartom magam ennél, illetve tökéletes volt minden... Vagyis, azt hittem...

Nincsen bennem düh, sem harag, hangos szavak sem voltak. Csalódottság és fájdalom van, mert valamit megpróbáltunk, és viszonylag gyorsan kudarcot vallottunk. Nem bánok semmit, mert nekem ez egy csodálatos és tökéletes 9 év volt. Az én lelkiismeretem tiszta" - írta, és egyúttal azt is bejelentette, hogy eltűnik az Instagramról, a profilján csak reklámok mennek, míg nem járnak le a szerződései.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről