Vágólapra másolva!
A világhírű ex-bokszoló Mike Tyson a saját tévéműsorában gördeszkára pattant, de közben úgy kibillent az egyensúlyából, hogy majdnem ledöntötte a stúdió díszleteit.

Az egykori félelmetes bokszoló a világhírű gördeszkással, Tony Hawkkal forgatott egy jelenetet a saját tévéműsorában, a Hotboxin Mike Tysonnal, amikor majdnem sikerült lerombolnia a stúdiót - derült ki a TMZ oldaláról.

A deszkás legenda, Tony Hawk épp meg akarta mutatni az 56 éves bokszlegendának, hogyan kell helyesen állni a deszkánt. Tyson rápattant a deszkára, de pár másodperccel múlva elvesztette az egyensúlyát, és a volt nehézsúlyú bokszoló szerencsére egy hotelbe huppant. Ha nem így történt volna,

minden bizonnyal a stúdió díszletei bánták volna, ha a több mint százkilós Tyson ráesett volna a berendezésre.

Mike Tyson volt a legfiatalabb nehézsúlyú bokszoló, aki világbajnoki címet nyert. Becenevei: „Iron Mike", „Kid Dynamite", „The Baddest Man on the Planet". Az egyik leghíresebb bokszoló, nem csak tehetsége, hanem a ringen kívüli, olykor féktelen viselkedése miatt is.

Tyson 58 profi mérkőzéséből 50-et megnyert, 44-et kiütéssel, 6-szor szenvedett vereséget, 2-szer pedig nem hirdettek győztest.